Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

gotovo 3000 umrlih

Dobre vijesti iz Kine: Veliki pad novozaraženih u samom epicentru epidemije koronavirusa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oštar pad novozaraženih koronavirusom zabilježen je u kineskoj pokrajini Hubei.

U kineskoj središnjoj provinciji Hubei, epicentru epidemije koronavirusa koji se odatle proširio po cijeloj zemlji i svijetu, u nedjelju je prijavljeno manje od 200 slučajeva novih infekcija, prvi put od siječnja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ipak bolji od ostatka Zapada Zabilježili najmanji broj novozaraženih od kraja srpnja, ali najveći dnevni broj umrlih koji su pozitivni na COVID-19 Slika nije dostupna I to je moguće Nije imala simptome, a i test je bio negativan: Jednom vožnjom u dizalu koronom zarazila 71 osobu

Hubei je u nedjelju imao 196 novih potvrđenih slučajeva, što je znatno manje od 570 slučajeva dan ranije, te najmanje od 24. siječnja, izvijestila je Nacionalna zdravstvena komisija.

Na toliki pad najviše je utjecao pad broja novih slučajeva u glavnom gradu provincije Wuhanu, koji je prijavio 193 nove zaraze, najmanje od 26. siječnja.

Sveukupno, središnja Kina imala je 202 nova potvrđena slučaja, što je najmanje od 22. siječnja. S tim brojem, u Kini je do sada zabilježeno 80.026 potvrđenih slučajeva.

Broj umrlih od izbijanja zaraze u Kini je krajem nedjelje dosegao 2912, što je za 42 više nego prethodnog dana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene