Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ušla u legendu

Božinović zaustio poznatu rečenicu pa i sam prasnuo u smijeh

Načelnik Nacionalnog stožera civilne zaštite na današnjoj je konferenciji za medije nasmijao okupljene kada je, kao što to inače kaže ministar zdravstva Vili Beroš, zahvalio novinaru na pitanju.

''Hvala vam na tom pitanju'', rečenica je to koju brojni Hrvati posljednjih tjedana povezuju s Nacionalnim stožerom civilne zaštite i njihovim svakodnevnim konferencijama za medije.

Pročitajte i ovo Davor Božinović I dalje samo do ponoći Božinović: "Situacija se nije poboljšala, odluka o radnom vremenu noćnih klubova će se produžiti" Davor Božinović Plan B? Božinović o legitimitetu Stožera: "Ne želim prejudicirati odluku, ali nećemo dopustiti da izgubimo kontrolu i popustimo pred epidemijom"

Bez ''zaštitnog znaka'' Stožera nije prošla ni današnja konferencija za medije, pa su se okupljeni novinari nasmijali kada je odgovor na pitanje o povjerenju građana u rad Nacionalnog stožera načelnik Davor Božinović započeo sa: ''Hvala vam na tom pitanju'', a zatim se i sam nasmijao.

''Mislim da rezultati Hrvatske u borbi protiv pandemije najbolje govore o povjerenju građana u ovaj Stožer'', poručio je zatim Božinović.

  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene