U Hrvatskoj je danas preminulo 39 osoba koje su bile zaražene koronavirusom, a među njima je i muškarac rođen 1998. godine.

Galerija


Od posljedica zaraze koronavirusom u Hrvatskoj je u protekla 24 sata umrlo 39 osoba, a zaraza je potvrđena kod novih 1617 slučajeva, priopćio je u nedjelju Nacionalni stožer Civilne zaštite.

Vezani članci Koncert, ilustracija Ajmo, ruke gore: Sljedeći tjedan probni domjenak i velika svadba. O idućim danima ovisi hoćemo li uskoro na prave koncerte Izbori sve bliže, kampanja sve prljavija - 3 Rat plakatima za osvajanje glasača: ''Prljava kampanja je kada se iznose neistine, a u ovom slučaju...''

Od 39 preminulih, 22 su ženske osobe te 17 muških, navode na Twitteru stranice koronavirus.hr. 

Među preminulima je i mladić 98. godište koji se liječio u KB Dubrava. Nije poznato je li imao komorbiditete.

Liječnica Tatjana Kereš iz COVID bolnice u Dubravi u utorak je izjavila kako u bolnicu dolaze sve mlađi pacijenti. 

"Nažalost, svaki dan nam brojke neumoljivo rastu. Najmlađi bolesnik u jedinici intenzivnog liječenja ima 23 godine, na respiratoru je i bez komorbiditeta", rekla je Kereš za N1 i dodala da je broj prijema na dnevnoj bazi puno veći od broja otpuštenih pacijenata.

Nije poznato radi li se o istom mladiću. O svemu smo poslali upit KB Dubrava te ćemo ga objaviti po prispjeću. 

U petak je na konferenciji Nacionalnog stožera objavljeno kako je tada preminula ženska osoba koja je također imala 23 godine.