Autobus, ilustracija - 3
Autobus, ilustracija - 3 Foto: DNEVNIK.hr

Arriva RH, Čazmatrans i Presečki stožerima su stavili na raspolaganje vozila (autobuse, kombije i osobna vozila), 2.500 tisuće vozača, svoju infrastrukturu, praonice za dezinfekciju, dispečerski sustav, znanje u organiziranju prijevoza putnika, kako bi se osigurao prijevoz radnika koji su neophodni za funkcioniranje svih osnovnih službi, piše u priopćenju.


Tvrtke članice Hrvatske udruge poslodavaca (HUP) iz Koordinacije rent a cara obavijestile su upravo Stožer civilne zaštite i Krizni stožer RH da stavljaju na raspolaganje, odnosno, daju u besplatan mjesečni najam više od 50 vozila diljem Hrvatske kako bi zdravstveno osoblje moglo pravovremeno stići na svoja radna mjesta nakn što je Stožer objavio kako se ukida javni prijevoz, priopćili su iz HUP-a

Vezani članci Ursula von der Leyen Pučka pravobraniteljica: ''Tajnovitost potiče sumnje. Moramo čuti o čemu su pričali von der Leyen i šef Pfizera'' Koronavirus, ilustracija Hrvatska na udaru novog vala koronavirusa: Gdje je najviše zaraženih, kad će vrhunac i hoće li se vraćati COVID potvrde?

"Tvrtke iz HUP-RAC Koordinacije, automobile stavljaju na raspolaganje širom Hrvatske odnosno u Zagrebu, Puli, Zadru, Splitu, Dubrovniku i Rijeci gdje imaju svoje poslovnice. HUP- Koordinacija rent a cara, na čelu s predsjednikom Mladenom Peteskim okuplja tvrtke: A-Anticus d.o.o. Zagreb, Uni rent d.o.o. Kaštel Stari, Zubak Grupa d.o.o. V.Gorica, Sub Rosa d.o.o. Split, Uniline d.o.o. Pula, Viator d.o.o. Split, Anterra d.o.o. Zagreb, Avant car d.o.o. Zagreb, Nova Gratia d.o.o. Trogir, Carwiz d.o.o. Zagreb, Rental Viribus d.o.o. Zagreb, Auto-Benussi d.o.o. Pula, M.A.C.K. rent-a-car Dubrovnik, AVIA d.o.o. Zadar", objavili su iz HUP-a.

Ujedno su predsjednici Uprava tri najveća autobusna prijevoznika okupljena u HUP-Udruzi prometa - tvrtke: Arriva RH, Čazmatrans i Presečki stožerima stavili na raspolaganje svoja vozila (autobuse, kombije i osobna vozila), 2.500 tisuće vozača, svoju infrastrukturu, praonice za dezinfekciju, dispečerski sustav, svoje znanje u organiziranju prijevoza putnika, kako bi se osigurao prijevoz radnika koji su neophodni za funkcioniranje svih osnovnih službi (zdravstvenih, logističkih, trgovina, ljekarni i sl…).

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju