Nastavlja se cijepljenje u splitskoj Spaladium areni. Veliki je broj zainteresiranih pa je produženo i radno vrijeme.

Galerija


Ubrzava se proces cijepljenja protiv koronavirusa u Splitu, broj procijepljenih se povećava, a produženo je i radno vrijeme do 19 sati. S Markom Rađom, ravnateljem Doma zdravlja, razgovarao je reporter Mario Jurič.

''Broj zainteresiranih osoba i dostupne količine cijepiva su tolike da gledamo kako to sve potrošiti u pet radnih dana. Tu je jučer bilo 2900 osoba na cijepljenju, danas je tu 3550 osoba. Za sutra već imamo predbilježenih 3200 i tako da se ovih dana te brojke kreću od 3000 i više osoba'', otkrio je Rađa.

Predsjednik Zoran Milanović Milanović: "Ako je Plenković bez ikakvog iskustva uspio postati ovako famozan premijer, onda je gospođa Đurđević dorasla poslu za koji se javila"

Liječnik i pacijenti u KBC-u Rijeka Otvorena nova post-COVID ambulanta u riječkom KBC-u: "Preboljeli imaju neurološke posljedice, smetnje pamćenja i koncentracije, probleme sa spavanjem..."

Uskoro dolaze na red, govori, oni koji su prijavljeni putem tvrtke u kojoj rade i medicine rada, a nastavlja se i cijepljenje turističkih djelatnika.

''Očekujem da bi mi već, ako ne do kraja ovog tjedna,onda početkom idućeg tjedna mogli proći brojku od preko 30 posto procijepljenih prvom dozom u našoj županiji'', objasnio je.

Protekli se vikend cijepilo oko 1200 turističkih djelatnika, a kampanja se nastavlja i za nadolezeći vikend. ''Cijepljenje je i u Makarskoj, na Braču i Hvaru'', rekao je.

Očekuju da će do kraja idućeg tjedna svi turistički djelatnici koji su se prijavili za cijepljenje, primiti svoju dozu. 

Stjepan Adanić i Vladislav Veselica Član Uprave JANAF-a: ''Poštujem instituciju predsjednika Republike i postoji određena povijest između naših obitelji, koja traje 70 godina''

Vili Beroš Beroš o ostavci ravnatelja Vinogradske: "Ta vijest me nije iznenadila, ne znam motive, ali znam što slijedi"

''Otprilike, ako ne krajem idućeg tjedna, onda tamo sljedeći tjedan da će stvarno biti, ono što kažu, otvorenih vrata, onaj koji želi doći na cijepljenje - bit će poznati termini kada je koji punkt otvoren'', govori. Ako se to ne realizira sljedeći tjedan, bit će za 10-ak dana, dodao je. 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr