Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"USPJEH I SREĆA"

Capakova pomoćnica o spornoj fotografiji: "To je samo iskaz ogromnog ushita, kutija je bila prazna. U svakom čovjeku ima malo djeteta"

Marija Bubaš
Marija Bubaš DNEVNIK.HR
Aktualno Galerija Marija Bubaš, pomoćnica ravnatelja HZJZ-a Marija Bubaš, pomoćnica ravnatelja HZJZ-a Foto: DNEVNIK.hr +0 Marija Bubaš Galerija 1/2 >>
Pomoćnica ravnatelja HZJZ-a Marija Bubaš komentirala je Capakovu fotografiju koja je zapalila društvene mreže. Na fotografiji, ravnatelj HZJZ-a Krunoslav Capak sjedi na kutiji s cjepivom.

Jutros oko šest sati u Hrvatsku je stigla prva pošiljka Pfizerovog cjepiva protiv korone. Stiglo je prvih 9750 doza. Vijest o dolasku cjepiva zasjenila je fotografija Capaka koji sjedi na kutiji s cjepivom. Komentari na društvenim mrežama uglavnom su bili negativni s porukama da je fotografija neprimjerena.

Pročitajte i ovo Tabla testiranje na koronavirus Strelica prema - nikamo Žuti znak zbunio Zagrepčane, ali i nadležne: "Ne bi trebao biti tamo, maknut ćemo ga..." Krunoslav Capak "Mislim da je izgledno..." Zbogom, korono! Capak precizirao kad bi se mogao proglasiti kraj pandemije

"Gospodin Capak sjedio je na praznoj kutiji, to se podrazumijeva. Radi se o kutiji koja je prethodno ispražnjena, a cjepivo smješteno u ledenicu", objasnila je pomoćnica ravnatelja HZJZ-a Marija Bubaš.

"To je samo iskaz ogromnog ushita. U svakom čovjeku ima malo djeteta i tako i treba biti. Svatko od nas mora imati dijete u sebi. Dolazak cjepiva u Hrvatsku je vijest dana i godine, to je najvrjednija stvar u RH i to je taj ushit kada cjepivo dođe u RH u šest ujutro. To je ogroman uspjeh i sreća jednostavno čovjeka ponese", dodala je Bubaš.

Na pitanje kako može kartonska kutija podnijeti toliku težinu, odgovara: 

"To su kartonske kutije sa stiroporom, koje u sebi imaju jednu čvrstinu. Same po sebi su teške. Nije on sjedio punom težinom. Ne znam, ali čini mi se da su očito kutije dovoljno jake pa kutije mogu izdržati sve ono što je potrebno da bi stigle na odredište", kaže zaključno.

Po mnogima sporna fotografija, objavljena je na stranicama Zavoda, no, kasnije je povučena.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene