Obavijesti Video Pretražite Navigacija
znak zahvale

Boris Johnson sinu dao ime Nick po liječnicima koji su mu spasili život od bolesti COVID-19

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanski premijer u ponedjeljak se vratio na posao nakon što je prebolio COVID-19 zbog koje je bio i na odjelu intenzivne njege u bolnici St. Thomas. Sa zaručnicom Carrie Symonds nedavno je dobio sina.

Boris Johnson i njegova zaručnica Carrie Symonds nazvali su svog novorođenog sina Wilfred Lawrie Nicholas, dijelom u čast dvojice doktora koji su prošli mjesec na intenzivnoj njezi liječili britanskog premijera od bolesti COVID-19.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Strah od dvotjedne karantene Gradonačelnik Dubrovnika poslao pismo britanskom premijeru: ''Dubrovački turizam ovisi o britanskom tržištu. Kod donošenja mjera promatrajte Hrvatsku po regijama, ne kao cjelinu'' Slika nije dostupna ''Učimo cijelo vrijeme'' Johnson priznao da je Britanija povukla neke krive poteze u pandemiji i poručio: ''Najgore će biti iza nas do sredine 2021.''

Symonds je ime objavila u subotu na svom Instagram profilu, uz fotografiju dječaka koji je rođen u srijedu.

Symonds (32) je rekla da je dječak dobio ime Wilfred po Johnsonovom djedu, Lawrie po njezinom, a Nicholas po liječnicima Nicku Priceu i Nicku Hartu za koje piše da su spasili život premijera u bolnici St Thomas.

"Ne mogu biti sretnija“, napisala je Symonds i zahvalila i zdravstvenim djelatnicima londonske sveučilišne bolnice. "Moje srce je ispunjeno“.

Johnson se u ponedjeljak vratio na posao nakon što je ozdravio od bolesti COVID-19 zbog koje je završio na intenzivnoj njezi. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene