Boris Johnson
Boris Johnson Foto: Afp

Britanski premijer u ponedjeljak se vratio na posao nakon što je prebolio COVID-19 zbog koje je bio i na odjelu intenzivne njege u bolnici St. Thomas. Sa zaručnicom Carrie Symonds nedavno je dobio sina.


Boris Johnson i njegova zaručnica Carrie Symonds nazvali su svog novorođenog sina Wilfred Lawrie Nicholas, dijelom u čast dvojice doktora koji su prošli mjesec na intenzivnoj njezi liječili britanskog premijera od bolesti COVID-19.

Vezani članci Koronavirus u školi, ilustracija Srezali joj tri plaće jer nije spriječila dvojicu učenika da si daju pet: "Opomenula sam ih, ali je baš tad naišla ravnateljica"" Josip Aladrović u Dnevniku Nove TV - 3 Ministar Aladrović: "Imamo 2 i pol milijarde kuna za pomoć poduzetnicima za prva četiri mjeseca 2021." Otkrio i odakle novac

Symonds je ime objavila u subotu na svom Instagram profilu, uz fotografiju dječaka koji je rođen u srijedu.

Symonds (32) je rekla da je dječak dobio ime Wilfred po Johnsonovom djedu, Lawrie po njezinom, a Nicholas po liječnicima Nicku Priceu i Nicku Hartu za koje piše da su spasili život premijera u bolnici St Thomas.

"Ne mogu biti sretnija“, napisala je Symonds i zahvalila i zdravstvenim djelatnicima londonske sveučilišne bolnice. "Moje srce je ispunjeno“.

Johnson se u ponedjeljak vratio na posao nakon što je ozdravio od bolesti COVID-19 zbog koje je završio na intenzivnoj njezi. (Hina)