Obavijesti Video Pretražite Navigacija
sportska natjecanja bez gledatelja

Preporučuje se odgoda ili ograničavanje okupljanja s više od sto ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar zdravstva Vili Beroš najavio je na sjednici Vlade novu mjeru suzbijanja širenja koronavirusa kojom se preporučuje odgoda ili ograničavanje okupljanja s više od stotinu ljudi.

Predstavljajući mjere iznijete na sastanku Stožera civilne zaštite u četvrtak u Vladi, ministar zdravstva Vili Beroš naveo je da je preporuka do daljnjega odgoditi sve skupove i organizirana okupljanja na kojima sudjeluje više od 100 ljudi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mjere i dalje na lokalnim stožerima Capak: ''Udio pozitivnih govori nam da je treći val na vrhuncu i da epidemija bukti'' Slika nije dostupna Nakon više mjeseci Na popis dodajte negativan test: Nakon popuštanja mjera Slovaci pohrlili u šoping, u crkve, frizerske salone

Predlaže se također održavanje sportskih natjecanja bez gledatelja.

Nacionalni stožer civilne zaštite na sastanku s premijerom Andrejem Plenkovićem, održanim u srijedu u Banskim dvorima, odlučio je uvesti nove mjere - od petka se u Istri zatvaraju škole i neće biti nastave.

Po zadnjim podacima, u Hrvatskoj je jutros do 6 sati ukupno testirana 431 osoba, od kojih je 19 pozitivno, a postotak oboljelih u odnosu na broj testiranih je 4,41 posto.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene