Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Beroš nezadovoljan

U Ministarstvu zdravstva cijepljeno manje od 35 posto djelatnika! Zato će za ulazak u zgradu tražiti COVID potvrde

U Ministarstvu zdravstva cijepljeno je manje od 35 posto djelatnika.

Ministar Beroš kaže da tim podatkom nije zadovoljan. Zato će Ministarstvo zdravstva, kaže, kao primjer drugima - za ulazak u zgradu tražiti COVID potvrde, a oni koji ih iz opravdanog razloga nemaju, morat će na brzo testiranje.

Ministar zdravstva Vili Beroš rekao je kako Europska Unija razmišlja da oni koji odbiju cijepljenje sami snose trošak liječenja. ''Želimo i moramo kao resorno ministarstvo nadležno za zdravstvo pokazati svim drugim resorima primjer i pokazati da nema dvostrukih mjerila'', istaknuo je Beroš.

Pročitajte i ovo Branko Bačić, predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a novi uvjet Banko Bačić: "Necijepljeni neće dobiti COVID potporu države. Ne vidim drugi način kako doći do potrebne odgovornosti"

Pročitajte i ovo Covid potvrde o cijepljenju - 7 OBJAVILI PRIOPĆENJE Po digitalne COVID potvrde više ne trebate u HZZO, pogledajte koje ih sve ustanove mogu izdavati

Razmišlja li država možda o tome da ti koji se ne cijepe, a u budućnosti se razbole da sami snose troškove liječenja, Beroš je kazao kako je to je određeno razmišljanje koje se već javilo u području EU. ''Međutim u Republici Hrvatskoj o tome za sada još ne razmišljamo'', zaključio je ministar zdravstva.

 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene