Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

S obzirom na neizvjesnost putovanja koju je prouzročila epidemija koronavirusa, zrakoplovne kompanije Air France i KLM ponudile su svojim putnicima mogućnost besplatne promjene rezervacije karata.


Air France i KLM ponudile su, zbog epidemije koronavirusa, mogućnost besplatne promjene rezervacije karata svojim putnicima. Ova mogućnost odnosi se na zrakoplovne karte izdane za putovanja u razdoblju od 3. ožujka do 31. svibnja.

Ponovna rezervacija i izdavanje karata moraju se obaviti prije 31. svibnja ove godine. Za sve letove kojima upravlja Air France i KLM korisnici mogu ponovno rezervirati ili zatražiti vaučer.

Vezani članci Ilustracija Preminule četiri osobe: Objavljeni novi podaci, pogledajte stanje po županijama Korona brojke u porastu - 4 Fatalna pogreška u testiranju na koronu: Tisuće pozitivnih testova prijavljivali kao negativne, zbog čega je možda došlo i do smrtnih slučajeva

"Ova dobrovoljna politika ponovnog rezerviranja besplatna je i ne zamjenjuje posebne politike koje se primjenjuju za putovanja prema i iz Kine, Koreje, Singapura i Italije", priopćile su kopanije.

Više informacija putnici mogu naći na web-stranicama Air Francea i KLM-a.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju