Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog epidemije koronavirusa

Dobra vijest za putnike: Dvije zrakoplovne kompanije ponudile besplatnu promjenu rezervacija karata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
S obzirom na neizvjesnost putovanja koju je prouzročila epidemija koronavirusa, zrakoplovne kompanije Air France i KLM ponudile su svojim putnicima mogućnost besplatne promjene rezervacije karata.

Air France i KLM ponudile su, zbog epidemije koronavirusa, mogućnost besplatne promjene rezervacije karata svojim putnicima. Ova mogućnost odnosi se na zrakoplovne karte izdane za putovanja u razdoblju od 3. ožujka do 31. svibnja.

Ponovna rezervacija i izdavanje karata moraju se obaviti prije 31. svibnja ove godine. Za sve letove kojima upravlja Air France i KLM korisnici mogu ponovno rezervirati ili zatražiti vaučer.

Pročitajte i ovo Ilustracija JN.1 Dobro proučite! Ovih osam simptoma povezuje se s novom varijantom koronavirusa Ilustracija Raste broj zaraženih U tjedan dana 42 osobe umrle od COVID-a: "Nove podvarijante vrlo su zarazne"

"Ova dobrovoljna politika ponovnog rezerviranja besplatna je i ne zamjenjuje posebne politike koje se primjenjuju za putovanja prema i iz Kine, Koreje, Singapura i Italije", priopćile su kopanije.

Više informacija putnici mogu naći na web-stranicama Air Francea i KLM-a.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene