Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Luda noć

"Halo, susjed me oteo, vezan sam": Istarska policija zaprimila više uznemirujućih poziva, "oteti" zaradio kaznenu prijavu

otmica
otmica Foto: Getty Images
Muškarac je prvo rekao da ga uznemiravaju susjedi, a potom da je zavezan u stanu susjeda. Na kraju je policajcima rekao i kako je uspio pobjeći nakon što je bio fizički napadnut i zatočen.

Pazinsku policiju je u četvrtak tijekom noći, od 1:50 do 3:10 sati, nekoliko puta nazvao 24-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine kako bi prijavio da su ga zatočili i fizički napali susjedi. I ne bi to bilo ništa čudno da se nije ispostavilo kako se radilo o lažnoj uzbuni.

Pročitajte i ovo Marija Selak Raspudić izborne jedinice Most zahtijeva očitovanje Ustavnog suda: "Tražimo da se na vrijeme spriječi donošenje štetnog zakona"

Naime, policija je objavila kako je osumnjičeni mobitelom nekoliko puta nazvao operativno dežurstvo Policijske postaje Pazin s ispostavom Buzet te je lažno prijavio probleme zbog kojih mu je potrebna policijska intervencija.

Muškarac je prvo rekao da ga uznemiravaju susjedi u Ulici Jurja Dobrile u Pazinu, a potom da je zavezan u stanu susjeda. Na kraju je policajcima rekao i kako je uspio pobjeći nakon što je bio fizički napadnut i zatočen.

Pročitajte i ovo Recep Tayyip Erdoğan Mora odobriti pristupanje Erdogan otkrio uvjet za pristupanje Švedskoj NATO-u: "Otvorite vi nama vrata pa ćemo i mi njima"

"Policijski službenici postupali su po dojavama 24-godišnjaka te su utvrdili kako je osumnjičeni lažno obavijestio policiju o događaju koji iziskuje hitno djelovanje, odnosno utvrdili su da je počinio kazneno djelo", priopćili su iz Policijske uprave istarske.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene