Župa Sv. Nikole u Varaždinu objavila je cjenik svojih usluga na internetu.


Ako ste se pitali koliko bi vas mogao stajati oprost imate priliku doznati na stranicama Župe Sv. Nikole u Varaždinu, koja je na internetu objavila kompletan cjenik svojih usluga.

Papa Franjo: Izbjegavajte intrige, ogovaranja, klike, favoriziranje i preferiranje

Vezani članci Grafiti na crkvi u Višnjanu - 1 Na crkvi u Višnjanu netko je nacrtao kukaste križeve i ostavio sramotnu poruku Kanada: Pronađeni ostaci 215 domorodačke djece - 2 Stravično otkriće u bivšoj školi: Pronađeni ostaci 215 zlostavljane djece, zvjerski mučeno njih 150.000

Oprost se tako može dobiti već za 25 kuna, a najskuplji stoji 50. Pored naknada za vjernike, na cjeniku su jasno istaknute i naknade za svećenike. Tako se među ostalim na cjeniku mogu pročitati i nagrade koje svećenici dobivaju za propovijed vikendima kad su na zamjeni.

Navedene su i nagrade za ispovijedanje, pomoć u božićno vrijeme, propovijedi prilikom župnih proslova i ostale stvari. Tako primjerice dnevnica za blagoslov obitelji u božićno vrijeme iznosi 400 kuna, nagrada za jednu propovijed je sto kuna, a tri stoje 200. Kompletan cjenik pogledajte ovdje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook