Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavili na internetu

Župni cjenik: Oprost 25, a blagoslov 400 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Župa Sv. Nikole u Varaždinu objavila je cjenik svojih usluga na internetu.

Ako ste se pitali koliko bi vas mogao stajati oprost imate priliku doznati na stranicama Župe Sv. Nikole u Varaždinu, koja je na internetu objavila kompletan cjenik svojih usluga.

Pročitajte i ovo Čuvari Kristova groba Velika tradicija U Betini se održava običaj čuvanja Kristova groba: Pazi se na svaki detalj, a biti dio toga posebna je čast Fra Stjepan Brčina Opleo i po muškarcima VIDEO Pogledajte govor franjevca: "Ona od sebe napravi mačku idola da pola sela trči za njom. Dečki, važno je da ste oprezni, da vam se svašta ne podvali"

Papa Franjo: Izbjegavajte intrige, ogovaranja, klike, favoriziranje i preferiranje

Oprost se tako može dobiti već za 25 kuna, a najskuplji stoji 50. Pored naknada za vjernike, na cjeniku su jasno istaknute i naknade za svećenike. Tako se među ostalim na cjeniku mogu pročitati i nagrade koje svećenici dobivaju za propovijed vikendima kad su na zamjeni.

Navedene su i nagrade za ispovijedanje, pomoć u božićno vrijeme, propovijedi prilikom župnih proslova i ostale stvari. Tako primjerice dnevnica za blagoslov obitelji u božićno vrijeme iznosi 400 kuna, nagrada za jednu propovijed je sto kuna, a tri stoje 200. Kompletan cjenik pogledajte ovdje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene