Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijavila ga za nasilje

Župan Alojz Tomašević i supruga pod istim krovom iako on ima zabranu približavanja?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Alojz Tomašević i supruga navodno i dalje žive pod istim krovom, iako je njemu izdana zabrana približavanja supruzi.

Iako je požeško-slavonskom županu Alojzu Tomaševića izrečena zabrana približavanja supruzi na pet metara, njih dvoje i dalje žive pod istim krovom, piše 100posto.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Održane završne riječi Nastavljeno suđenje Alojzu Tomaševiću za nasilje u obitelji: "Ovdje sam zapravo ja žrtva" Slika nije dostupna Optužbe za nasilje u obitelji Tomašević se nije pojavio na ročištu: "Ovo prelazi granicu ukusa. Ako ne dođe sljedeći put, dovest će ga policija"

Tomašević je priveden na policijsko ispitivanje zbog sumnje u obiteljsko nasilje koje je počinio prema supruzi Mari nakon čega mu je sud izrekao zabranu približavanja supruzi.

Tomašević je, piše 100posto potom neko vrijeme provodio u kući svojih roditelja, a po izlasku iz bolnice gdje je završio zbog upale pluća, odlučio se vratiti u obiteljsku kuću.

Mara Tomašević tvrdi kako mjera zabrane približavanja ne može funkcionirati dok žrtva i nasilnik žive u istom kućanstvu.

Za portal 100posto ispričala je kako joj je suprug nedavno metrom izmjerio pet metara udaljenosti od dnevnog boravka do prve točke na koju može sjesti i usmjeriti pogled prema televizoru. Ipak, zabranu je prema riječima supruge ubrzo prekršio.

"Došao je kući, sjeo u dnevni boravak i glasno mi naredio da mu predam daljinski upravljač od televizora. Htio je pogledati utakmicu, a ja sam rekla da gledam omiljenu seriju i da mi se ne smije približavati, na što je on poludio i naprasno mi stisnuo ruku i istrgnuo daljinski", kazala je Tomašević.

Tomašević je u razgovoru za 100posto kazala kako je događaj prijavila policiji iz koje smo dobili odgovor da nije utvrđeno kršenje mjere opreza.

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene