Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ŽUC POTVRDIO

Bivši član HDZ-a ulovljen u krađi armature ostao bez posla: Ukinuto je njegovo radno mjesto, odluku je primio "emotivno"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši član HDZ-a osumnjičen za pokušaj krađe armature s gradilišta Hrvatskih cesta u Karlovcu Stjepan Turković ostao je bez posla nakon što je ukinuto mjesto savjetnika ravnatelja Županijske uprave za ceste (ŽUC) Karlovačke županije.

Stjepan Turković ostao je bez posla nakon što je ukinuto mjesto savjetnika ravnatelja Županijske uprave za ceste (ŽUC) Karlovačke županije. Potvrdila je to u četvrtak Hini karlovačka županica Martina Furdek Hajdin, a Turković je, kaže, odluku primio "emotivno".

"Kada je Darko Bebić postao ravnatelj, kazao je da će razmotriti svrsishodnost svih radnih mjesta u ŽUC-u i ovo je radno mjesto ukinuto kao suvišno", rekla je Furdek Hajdin.

Turković je Hini rekao da neće pokretati radni spor jer za to nema razloga. "Ako smo se nešto dogovorili, dogovorili smo se, dakle to je dogovorno. To je sve što imam za reći. Više nemam komentara", rekao je.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pravdaju se ugovorom Bivši HDZ-ovac uhvaćen u pokušaju krađe željeza neće dobiti otkaz u državnoj firmi: "To je radio izvan radnog vremena"

Turković je obnašao direktorske funkcije u komunalnim tvrtkama i razne funkcije u tijelima HDZ-a i karlovačke gradske vlasti. Policija je njega i njegova sina u srpnju uhitila u pokušaju krađe armature s gradilišta obilaznice u Karlovcu, nakon čega je Turković istupio iz HDZ-a.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene