Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Osvrnuo se na rad Vlade

Milanović: Jedno je sigurno - Hrvatska ima bolju vlast od prethodne!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Zoran Milanović se na izbornoj skupštini sisačko-moslovačkog SDP-a osvrnuo na rad Vlade te dao podršku Marini Lovrić - Merzel.

Predsjednik Vlade se u četvrtak navečer na izbornoj konvenciji SDP-a Sisačko-moslovačke županije osvrnuo na rad Vlade i istaknuo da je trenutna vlast bolja od one prethodne, piše Jutarnji list.

Pročitajte i ovo Jura Stublić Sluša ga i HDZ Otkriveno koliko je SDP platio Juri Stubliću za korištenje hita Rijeke pravde Tonino Picula SDP-ova eurouzdanica Picula ne skriva nezadovoljstvo: ''SDP se previše izložio i preuzeo sav rizik Milanovićevih političkih ambicija''

VIDEO Ovako je Vlada opravdala ministrov odlazak na Bali

'Na pola smo mandata i jedno je sigurno – Hrvatska ima bolju vlast od prethodne. Kad podvučemo crtu što smo obećali, što smo napravili, a što nismo, možem reći da smo uredili zemlju i da nas više nije sream kakvu to državu imamo. Nismo uspjeli pokrenuti godpodarstvo i povećati broj novih radnih mjesta, ali to ćemo učiniti u ostatku mandata. Već iduće godine, obećavam, imat ćemo nekakav rast gospodarskih pokazatelja', kazao je Milanović.

Milanović je na konvenciju došao u pratnji miranda Miranda Mrsića i glavnog tajnika SDP-a Igora Dugovana, a došao je kako bi dao potporu novoizabranoj predsjednici županijskog SDP-a, Marini Lovrić-Merzel.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene