Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon posjeta FER-u

Milanović: "Čekam da mi Plenković privatno kaže ono što poručuje preko medija", "Čujem da je osnovana neka lijeva koalicija"

Predsjednik Zoran Milanović danas je u prigodi obilježavanja Dana Europe posjetio Fakultet elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu.

Osim sastanka s predstavnicima FER-a i njihovog predstavljanja s naglaskom na EU projekte, Milanović je posjetio i Laboratorij za sustave obnovljivih izvora energije (LARES), nazočio prezentaciji izložbe robota iz Laboratorija za autonomne sustave i mobilnu robotiku (LAMOR) te je, putem video linka, razgovarati sa znanstvenicima iz Švedske, Njemačke i Norveške.

Pročitajte i ovo Gabrijela Kišiček - 1 Analiza Gabrijele Kišiček Tko bi pobijedio u sučeljavanju Milanovića i Plenkovića: "To bi bilo napeto gledati, međutim..." Zoran Milanović TKO JE ZORAN MILANOVIĆ? "Vrijeme je da se konji sedlaju!": Bio je divlje dijete sa zagrebačkog Trnja, znao se potući, a na faksu je prodavao usisavače

Milanović je nakon obilaska čestitao Dan Europe i poručio kako se nada da će Europa iz borbe s pandemijom izaći još jača. 

Kazao je kako su odnosi s premijerom Plenkovićem zapravo dobri te čeka da mu privatno kaže ono što poručuje preko medija. 

"Ako on govori da ja stalno lažem i da je to konstanta, ja ne znam što to znači", rekao je Milanović. 

Osvrnuo se i na ostavku Damira Krstičevića i rekao da u njoj ne vidi smisao obzirom da slijedi raspuštanje sabora.

"Ja sam totalno neutralan, sada sam saznao da je formirana neka lijeva koalicija. Kod mene nema pristranosti, ja ne idem na izbore", rekao je Milanović ikazao da bi trebalo razmotriti da predsjednik uopće ne glasa na izborima kao što je slučaj u nekim zemljama.

Ponovno je komentirao incident u Okučanima i rekao da je Plenkovića upozorio na provokaciju.

Podsjetimo, predsjednik Milanović jučer je verbalno zaratio s premijerom Andrejem Plenkovićem, a što o njihovoj retorici kaže komunikacijska stručnjakinja Gabrijela Kišiček pročitajte ovdje

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene