Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na Facebooku

Milanović Plenkoviću: "Tko kaže da se on i ja ni u čemu ne slažemo? I mi divljaci znamo pratiti gradivo"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zoran Milanović danas je inicijativu zabrane rada nedjeljom nazvao predizbornom fintom, a premijer mu je odgovorio da se već i prije o tome razgovaralo.

"On (Milanović), dakle, očito nije pratio niti prošlogodišnju kampanju za izbore za Hrvatski sabor jer je to bila jedna od ključnih poruka našeg izbornog programa. Mi smo proteklih mjeseci vrlo temeljito radili na prijedlogu izmjene zakona o trgovini, proveli smo različite konzultacije i ankete. Većina hrvatskih građana je za to da se zabrani rad nedjeljom. Budući da je Hrvatska turistička zemlja bio bi dopušten rad tijekom 16 nedjelja u godini čime bi smo apsorbirali sve potrebe turističke sezone", izjavio je Plenković.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović i Andrej Plenković recite svoje mišljenje ANKETA Milanović ili Plenković: Tko bi bio bolji premijer? Andrej Plenković Pišem ti pismo Plenković odgovorio Milanoviću o šefu SOA-e, ali i Turudiću: "Nije mi jasno zašto ne poštujete postignuti dogovor"

MIlanović mu je odgovorio na Facebooku, poručivši da je premijer potvrdio upravo ono što je on rekao. 

"Tko kaže da se Plenković i ja ni u čemu ne slažemo. Danas smo se sasvim složili da priča o zabrani rada nedjeljom služi u izborne svrhe.

Ranije danas kazao sam kako je priča o neradnoj nedjelji nešto što se koristi pred svake izbore i čime se manipulira. To je samo finta, kazao sam.
Onda je Plenković kasnije danas rekao kako se o neradnoj nedjelji razgovaralo i lani pred izbore. Citiram Plenkovića: 'Što se tiče radne nedjelje, očito nije pratio ni prošlogodišnju kampanju za izbore za Sabor, to je bila jedna od ključnih poruka našeg programa'.

Neradna nedjelja bila je tema pred parlamentarne izbore, neradna nedjelja je tema pred lokalne izbore. I tako pred svake izbore... zar ne, Plenkoviću? Vidiš kako i mi divljaci znamo pratiti gradivo.

Tko kaže da se Plenković i ja ni u čemu ne slažemo. Danas smo se sasvim složili da priča o zabrani rada nedjeljom služi...

Objavljuje Zoran MilanovićSubota, 8. svibnja 2021.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene