Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SMS afera

Milanović:"Ne upirem prstom, ali neki od državnih instrumenata su kompromitirani"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši premijer i predsjednik SDP-a Zoran Milanović komentirao je u utorak aktualnu političku situaciju te je ocijenio "bez upiranja prstom, da su neki od državnih instrumenata kompromitirani, te da netko treba odgovarati".

"Ne znam dovoljno", odgovorio je Milanović na novinarsko pitanje o aktualnoj političkoj situaciji u Hrvatskoj uslijed afere SMS, te napisa tjednika Nacional koji je objavio policijske dokumente koji kompromitiraju Milijana Brkića da je odavao informacije o istragama u elitnoj prostituciji.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović razgledao Rafale - 3 novi hrvatski ponos FOTO Zoran Milanović popeo se na jedan Rafale i pomno ga razgledao Andrej Plenković Iz minute u minutu Tko će prvi na Pantovčak? "Gdje ti je vladajuća većina, Plenkoviću?"

"Pokazalo se, bez upiranja prstom, da su neki od državnih instrumenata kompromitirani, i za to treba netko odgovarati. Tko je to, ja to ne znam", naglasio je Milanović na svečanosti Visoke škole međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjold.

Bivši premijer osvrnuo se i na trenutno stanje u SDP-u, rekavši da se "bivši predsjednici stranaka trebaju malo odmaknuti u stranu, i dopustiti ljudima u stranci da pronađu novi put, i dobiju povjerenje birača". (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene