Bivši trener Dinama Zoran Mamić jutros se vratio u Hrvatsku.


U BiH je išao posjetiti brata Zdravka Mamića.

Vezani članci Uskok proširio istragu nad sucima iz Osijeka - 2 USKOK objavio detalje: Pokreće istragu protiv uhićenih sudaca i poduzetnika iz Osijeka te braće Mamić Zoran Mamić Zoran Mamić odletio u Dubai: "Istina je. On je slobodan čovjek, u tome nema ništa sporno. Stvorila se velika fama"

"Iskoristio sam priliku, dok mogu, da vidim brata kojeg nisam vidio više od sedam mjeseci. Nije bila opcija ni u jednom trenutku da se ne vratim, imam isplanirane sljedeće dane koji mi preostaju da ih iskoristim na najbolji mogući način. Koliko ću vremena imati, ne znam, to vam u ovom trenutku ne mogu reći. To ne ovisi o meni", rekao je Mamić za Dnevnik Nove TV. 

"Jaa želim odslužiti svoju kaznu, akceptiram je, pravomoćna je, ja se ne slažem s njom jer se ne osjećam krivim", dodao je.

Iako je zajedno s bratom pravomoćno osuđen zbog izvlačenja novca iz Dinama, Mamić je bez prepreka mogao putovati u susjednu BiH jer je još uvijek slobodan čovjek. Sa Županijskog suda u Zagrebu još mu nije stigao poziv za izdržavanje kazne, a kada ga primi, morat će se odazvati.