Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Misija Visoke škole za financijski menadžment je usmjeravanje studijskog programa potrebama hrvatskog gospodarstva za profilom stručnjaka koji će tijekom studija stječi potrebna znanja i vještine za samostalno obavljanje poslova na području financijskog menadžmenta, financijskog računovodstva i izvješćivanja, menadžerskog računovodstva i drugim segmentima ovog područja.


“Znanje omogućava uspjeh! – Misao je vodilja RRiF grupe od samih početaka djelovanja.Ta se misao provlači i kroz ciljeve koje smo postavili otvaranjem ovog studija i koja će nas, a vjerujem i Vas voditi kroz studiranje na našoj školi. Naša je vizija obrazovati Vas u motivirane stručnjake računovodstva i financija, koji će se uspješno uključiti u praksu te biti sposobni pratiti stalne mijene i zahtjeve koje pred nas postavlja moderno globalizirano tržište i gospodarska praksa. RRiF grupa za svoje studente uvijek ima otvorena vrata, kako tijekom studiranja, tako i nakon završetka studija”, poruka je dr.sc. Vlade Brkanića, profesora visoke škole i predsjednika Upravnog vijeća RRiF Visoke škole za financijski menadžment.

Znanja i vještine koji se stječu preddiplomskog stručnog studija Računovodstvo i financije

Vezani članci Slika nije dostupna Ispitni rokovi u tijeku: Doznajte kako se što bolje pripremiti za prolazak Slika nije dostupna Gotovi e-upisi u srednje škole!

Završetkom studija na RRiF Visokoj školi, prvostupnici ekonomije računovodstveno-financijskog smjera bit će osposobljeni za samostalno vođenje poslovnih knjiga trgovačkih društava, obrta i neprofitnih organizacija. Jednako tako bit će osposobljeni za preuzimanje stručnih poslova u okviru računovodstveno-financijske struke velikih poduzetnika te za preuzimanje organizacijskih funkcija u dijelu koji se odnosi na računovodstveno-financijske poslove u bankama i osiguravajućim društvima.

Uvjeti upisa na preddiplomski stručni studij

a. pristupnike koji su položili državnu maturu (osnovna B razina)
b. pristupnike koji su završili srednju strukovnu školu i položili završni ispit
c. pristupnike koji su u 2008/09. (i ranije) završili gimnaziju i položili maturu
d. pristupnike koji su srednju školu završili izvan Republike Hrvatske

RRiF Visoka škola – to je ono što tražiš!

Specijalistički diplomski studij korporativne financije

Student će završetkom specijalističkog diplomskog studija biti osposobljen za obavljanje visokostručnih poslova iz područja korporativnih financija, računovodstva i poreza kao i rukovoditeljske aktivnosti na razini srednjeg i višeg menadžmenta u korporacijama.

Uvjeti upisa su završen stručni studij ili preddiplomski sveučilišni studij i ostvareno najmanje 180 ECTS bodova ili dodiplomski studij u trajanju od najmanje tri godine.

Brojne pogodnosti za studente

Centar za savjetovanje i razvoj karijera, Odjel za međunarodnu suradnju, Erasmus+, redovita i otvorena komunikacija s profesorima samo su dio kvalitetne ponude RRiF-a.

Aktualne informacije pratite i na Facebooku & Twitteru RRiF-a.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook