Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pametno ulaganje

'Znanje omogućava uspjeh' - Jeste li razmišljali o upisu u Visoku školu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Misija Visoke škole za financijski menadžment je usmjeravanje studijskog programa potrebama hrvatskog gospodarstva za profilom stručnjaka koji će tijekom studija stječi potrebna znanja i vještine za samostalno obavljanje poslova na području financijskog menadžmenta, financijskog računovodstva i izvješćivanja, menadžerskog računovodstva i drugim segmentima ovog područja.

“Znanje omogućava uspjeh! – Misao je vodilja RRiF grupe od samih početaka djelovanja.Ta se misao provlači i kroz ciljeve koje smo postavili otvaranjem ovog studija i koja će nas, a vjerujem i Vas voditi kroz studiranje na našoj školi. Naša je vizija obrazovati Vas u motivirane stručnjake računovodstva i financija, koji će se uspješno uključiti u praksu te biti sposobni pratiti stalne mijene i zahtjeve koje pred nas postavlja moderno globalizirano tržište i gospodarska praksa. RRiF grupa za svoje studente uvijek ima otvorena vrata, kako tijekom studiranja, tako i nakon završetka studija”, poruka je dr.sc. Vlade Brkanića, profesora visoke škole i predsjednika Upravnog vijeća RRiF Visoke škole za financijski menadžment.

Pročitajte i ovo Nastup splitskih profesora - 1 dirljivi prizori Profesori splitske gimnazije nastupom oduševili Hrvatsku: "Vježbali smo pod ključem da nas ne bi skužili" Vili Beroš prvi letovi u travnju Prvih 100 ljudi počelo edukaciju za posadu hitne helikopterske službe: "Počinjemo graditi infrastrukturu za cjelovitu hitnu službu"

Znanja i vještine koji se stječu preddiplomskog stručnog studija Računovodstvo i financije

Završetkom studija na RRiF Visokoj školi, prvostupnici ekonomije računovodstveno-financijskog smjera bit će osposobljeni za samostalno vođenje poslovnih knjiga trgovačkih društava, obrta i neprofitnih organizacija. Jednako tako bit će osposobljeni za preuzimanje stručnih poslova u okviru računovodstveno-financijske struke velikih poduzetnika te za preuzimanje organizacijskih funkcija u dijelu koji se odnosi na računovodstveno-financijske poslove u bankama i osiguravajućim društvima.

Uvjeti upisa na preddiplomski stručni studij

a. pristupnike koji su položili državnu maturu (osnovna B razina)
b. pristupnike koji su završili srednju strukovnu školu i položili završni ispit
c. pristupnike koji su u 2008/09. (i ranije) završili gimnaziju i položili maturu
d. pristupnike koji su srednju školu završili izvan Republike Hrvatske

RRiF Visoka škola – to je ono što tražiš!

Specijalistički diplomski studij korporativne financije

Student će završetkom specijalističkog diplomskog studija biti osposobljen za obavljanje visokostručnih poslova iz područja korporativnih financija, računovodstva i poreza kao i rukovoditeljske aktivnosti na razini srednjeg i višeg menadžmenta u korporacijama.

Uvjeti upisa su završen stručni studij ili preddiplomski sveučilišni studij i ostvareno najmanje 180 ECTS bodova ili dodiplomski studij u trajanju od najmanje tri godine.

Brojne pogodnosti za studente

Centar za savjetovanje i razvoj karijera, Odjel za međunarodnu suradnju, Erasmus+, redovita i otvorena komunikacija s profesorima samo su dio kvalitetne ponude RRiF-a.

Aktualne informacije pratite i na Facebooku & Twitteru RRiF-a.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene