Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za svaku osudu

Zločin iz mržnje: S četvrtog kata zgrade bacili baklje na masu u Puli

Ilustracija
Ilustracija Foto: Cropix
Policija je uhitila dvojicu 18-godišnjaka i jednog maloljetnika zbog bacanja dviju baklji na masu u Puli. Kazneno su prijavljeni za dovođenje u opasnost života i imovine iz zločina iz mržnje.

Pulska je policija uhitila dvojicu 18-godišnjaka i maloljetnika nakon što su sinoć s četvrtog kata bacili dvije zapaljene baklje na okupljeno mnoštvo tijekom održavanja javnog okupljanja u dvorištu društvenog centra.

U događaju nije nitko ozlijeđen, a policijski su službenici brzom reakcijom uhitili trojicu mladića i nad njima proveli kriminalističko istraživanje.

Pročitajte i ovo Ilustracija SRAMOTA Napali članove LGBTIQ zajednice u Splitu: Dvojica upala na tulum i počela udarati dvojicu muškaraca

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Objavljeni detalji Napadače na Zagreb Pride terete za zločin iz mržnje: Palili su zastavu i udarali sudionike. Policija ih fizički razdvajala

Utvrđeno je kako su mladići kazneno djelo počinili zbog spolnog opredjeljenja ili rodnog identiteta drugih osoba. "Počinili su kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom u svezi sa zločinom iz mržnje", izvijestila je PU istarska.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene