Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iznenađeni izjavama

Zlatko Mateša: MZOS ne prihvaća dijalog i suradnju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski olimpijski odbor iznenađen je žustrim izjavama ministra znanosti, obrazovanja i sporta Željka Jovanovića na račun Programskog i financijskog izvješća HOO-a za 2012. godinu.

Iz Hrvatskog olimpijskog odbora poručuju kako će se Vijeće HOO sastati u ponedjeljak, 4. studenoga, razmotriti izjave ministra te zauzeti stav.

Pročitajte i ovo Željko Jovanović komentirali otvaranje s BiH Jovanović: ''Ne dopustiti da u vladu uđu ustaški nostalgičari i rigidni katolibani'' Slika nije dostupna Prepucavanja zbog ZDS Udruga sudaca odgovorila Jovanoviću i Mrsiću: ''Do pomaka će doći kada političari kažu da za jačanje vladavine prava nije odgovoran samo sud''

'U proteklih šest mjeseci poslovanje HOO-a su kontrolirale četiri inspekcije: proračunski nadzor Ministarstva financija, sportska inspekcija i fiskalni nadzor Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta (MZOS) te komercijalna revizija. Manje nepravilnosti koje su utvrđene ne opravdavaju negativan stav MZOS-a prema HOO-u. Rado i bez prigovora ćemo prihvatiti svaki daljnji oblik kontrole i nadzora', izjavio je predsjednik HOO-a Zlatko Mateša.

>> Jovanović se obrušio na HOO, tvrdi da su 'ušminkali' financijsko izvješće

Po njegovim riječima HOO je u cijelosti ispunio svoje obaveze prema svakom nacionalnom sportskom savezu i sportašu i nije bilo odstupanja od proračunskog plana, a što se tiče trošenja vlastitih prihoda HOO tu ima potpunu autonomnost.

Mateša je na kraju izrazio žaljenje što 'MZOS ne prihvaća našu kontinuiranu zamolbu za dijalogom i suradnjom'. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene