Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednik Akcije socijaldemokrata Hrvatske ASH Zlatko Klarić u ime Koalicije stranaka (ASH), Hrvatske radničke stranke (HRS) i Zelene stranke (ZS) pozvao je građane na izbore i da "kazne veliku koaliciju" te "zajedno pobijede sve one koji su opljačkali, rasprodali državu i osiromašili hrvatske građane".


Klarić je, na konferenciji za novinare, podsjetio da su još prije
godinu dana pozvali građane na promjene protiv "opasnog kapitalizma i feudalizma gdje se hrvatskog radnika stavlja isključivo u funkciju proizvodnje profita i jer u današnjoj Hrvatskoj 70 posto građana više ne živi na rubu egzistencije, nego na rubu gladi".

Vezani članci Slika nije dostupna DRAMATIČNA ISPOVIJEST TAKSISTA u čijem je u autu htio pobjeći razbojnik koji je ustrijelio policajca Slika nije dostupna Pogledajte tko je zatvorio modni spektakl!

Naglasio je da koalicija ASH-HRS-ZS na izbore izlazi u svih 12 izbornih jedinica, u VIII. izlazi potpomognuta Jadranskim
socijaldemokratima, a u IX. i X. s Demokratskom strankom žena i Jadranskim socijaldemokratima. Klarić je istaknuo da im je program drukčiji od drugih, da su različiti od svih, te da su zato i protiv svih, te da očekuju ulazak u Hrvatski sabor.

Naveo je da su protiv HDZ-a i SDP-a, jer, kako je ustvrdio, "upravo su oni opljačkali Hrvatsku, a ako nisu, omogućili su drugima da to naprave", kao i protiv "svih onih koji su u Hrvatskom saboru dizali ruke i doveli hrvatske građane na rub egzistencije i gladi".

Naš je program socijalizacija Hrvatske i ispravljanje svih nepravdi učinjenih građanima, a temeljne odrednice programa su oduzimanje protuzakonito stečene imovine, vraćanje duga umirovljenicima, rješavanje problema podstanara, te da svatko ima pravo na zdravstvenu zaštitu, rekao je Klarić. Dodao je da se zalažu i za oduzimanje privilegija svim hrvatskim političarima, ukidanje saborskih mirovina i naknada saborskim zastupnicima.

Klarić je istaknuo da je njihov gospodarski program vrlo jasan, svodi se na "stan i radno mjesto (po irskom modelu)". Umirovljenicima je poručio da će im umjesto Hrvatske stranke umirovljenika, koja se, kako je rekao, prodala, osnovati ministarstvo umirovljenika, te ih pozvao da izaberu koaliciju ASH-HRS-ZS.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju