Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zlatko Dalić zvijezda u vukovaru

"Ovo je kao kad slušam hrvatsku himnu s mojom reprezentacijom"

Zlatko Dalić s pripadnicima Hrvatske vojske (Foto: Dnevnik.hr)
Zlatko Dalić s pripadnicima Hrvatske vojske (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Zlatko Dalić s pripadnicima Hrvatske vojske (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Zlatko Dalić, izbornik nogometne reprezentacije, također je došao u Vukovar pokloniti se Gradu heroju. Mnogi su, pa i pripadnici Hrvatske vojske, željeli fotografiju s izbornikom.

Zlatko Dalić, izbornik hrvatske nogometne vrste, koji je reprezentaciju u vrlo neizvjesnoj završnici ipak uspio odvesti na Svjetsko prvenstvo, bio je zvijezda u Vukovaru danas. Mnogi su željeli fotografiju s izbornikom pa i pripadnici hrvatske vojske.

Pročitajte i ovo Osijek MUKE S OTPADOM Slavonski gradovi moraju platiti 9 milijuna eura odštete: Štetni ugovor potpisan prije 22 godine, a nitko neće odgovarati Ilustracija Građani se žale Na istoku zemlje građane zgrozile mrtve ptice: "Bilo ih je po travi, stazama, uz cestu…"

"Miješaju se osjećaji ponosa i tuge. Ponosan sam što mogu biti ovdje i odati počast svim poginulim braniteljima i Vukovarcima, a sam tužan zbog svega što se dogodilo ovdje. Osjećaji su prelijepi i osjećam se kao kad slušam hrvatsku himnu s mojom reprezentacijom", rekao je Dalić.

Podsjetimo kako je hrvatski izbornik pokazao i veliko srce doniravši novčanu pomoć obitelji Lacković, nakon priloga u Magazinu Provjereno. Riječ je o obitelji čija je priča pokrenula lavinu komentara na društvenim mrežama, a prijetila im je i situacija da Božić dočekaju na ulici.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene