Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U unutrašnjosti magla

Olujna bura, snijeg i magla otežavaju promet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zimski uvjeti vladaju u cijeloj Lici dok je srednju Dalmaciju opet posjetila bura.

'U Lici i Gorskom kotaru na snazi su zimski uvjeti te će takva situacija ostati do daljnjeg. Zbog olujne bure dionica između Svetog Roka i Maslenice je otvorena samo za osobna vozila i to bi ostatak dana trebalo tako i ostati jer meteorološki izvještaji ne predviđaju pojačanje bure', kazala nam je Ljiljana Cmrk iz HAK-a.

Pročitajte i ovo Orkanska bura Stanje Autocesta Rijeka-Zagreb otvorena je za sva vozila, zbog orkanske bure prekinute brojne trajektne linije Slika nije dostupna Vozači, oprez! Zimski uvjeti na autocesti Zagreb - Rijeka

Međutim, oko 10 sati dionica između Svetog Roka i Maslenice otvorena je za sav promet dok je zbog olujne bure državna cesta Maslenica-Zaton Obrovački otvorena samo za osobna vozila.

Što se tiče graničnih prijelaza, kako saznajemo od voditelja smjena, gužve na Rupi, Pasjaku, Bregani i Macelju nisu zabilježene i promet teče normalno, bez zastoja.

>> Bura i snijeg ometaju promet diljem zemlje

Paški most je zatvoren za motocikle, autobuse na kat i vozila s kamp prikolicama, a zbog snijega i poledice otežano se vozi u Gorskom kotaru i Lici. Promet u Slavoniji i sjeverozapadnoj Hrvatskoj otežava mjestimična magla koja smanjuje vidljivost pa se vozači pozivaju na dodatni oprez.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene