Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pojačano na izlazu iz zemlje

Bura i snijeg ometaju promet diljem zemlje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog olujne bure samo za osobna vozila otvorena je dionica autoceste A 1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica, izvijestio je Hrvatski autoklub.

Zbog snijega se otežano vozi u Gorskom kotaru, Lici, Slavoniji, te središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, a ponegdje ima i magle. Smanjena je vidljivost na dionicama autocesta od Bregane do Zagreba i  Zagreb-Goričan, od Brezničkog Huma do Goričana.

Pročitajte i ovo Snijeg pada na višim predjelima Gorskog kotara i Like Očekuje se i sutra Snijeg pada na višim predjelima Gorskog kotara i Like: Pogledajte koliko ga ima Ilustracija Oprez! Upaljen žuti meteoalarm za velik dio Hrvatske: Mogući su odroni

Moguća poledica

Jak vjetar puše na dionici autoceste A 6 Rijeka-Zagreb, od Kikovice do tunela Tuhobić, no autocesta je otvorena za sve skupine vozila. Zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na mostovima, nadvožnjacima i vijaduktima. Zbog zimskih uvjeta, zabranjen je promet za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama na više državnih i županijskih cesta u Lici i Gorskom kotaru.

Na Paškom mostu zabranjen je promet za motociklima, autobusima na kat i vozilima s kamp prikolicama, a na dionici Jadranske magistrale od Senja do Svete Marije Magdalene dodatno i za kombi vozila te vozila s natkrivenim teretnim prostorom, dok je dionica Bakar-Senj otvorena samo za osobna vozila, zbog bure.

>> U sudaru kod Slunja jedna osoba poginula, šest ozlijeđenih

>> U nesreći kod Đurđevca poginula 33-godišnjakinja

Nakon stvaranja kolona u jačem prometu na izlasku iz zemlje, na graničnim prijelazima za osobna vozila više nema dužih čekanja. Zbog gužve na izlazu za teretna vozila na GP Macelj, prometna policija ih isključuje iz prometa kod čvora Sveti Križ Začretje na autocesti Zagreb-Macelj. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene