Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Javna molitva krunice

VIDEO Pogledajte žestoku svađu Pernara i prosvjednice: "Bolestan si, odi na je*eno Vrapče!"

Aktualno Galerija Prosvjed protiv molitelja - 1 Prosvjed protiv molitelja - 1 Foto: Vijesti u 17 Prosvjed protiv molitelja - 2 Prosvjed protiv molitelja - 2 Foto: Vijesti u 17 Prosvjed protiv molitelja - 3 Prosvjed protiv molitelja - 3 Foto: Vijesti u 17 Ivan Pernar Ivan Pernar Foto: Vijesti u 17 +0 Ivan Pernar i prosvjednica Galerija 1/5 >>
U hrvatskim gradovima je održana molitva krunice. Na glavnom zagrebačkom trgu tom prigodom zabilježen je incident - sukob prosvjednice i Ivana Pernara.

I ove subote, na glavnom zagrebačkom trgu – okupili su se molitelji. Ponovno se molilo za čednost u odijevanju i ponašanju te muški duhovni autoritet u obitelji.

Na trg su izašli i prosvjednici protiv molitelja.

Ipak, glavno događanje na trenutak je bio sukob prosvjednice i Ivana Pernara. Pernar je snimao prosvjednike – sve dok ga jedna prosvjednica nije pozvala na red.

"Pitajte ga gdje je dečko kojeg su uhitili zbog njega, jer je on išao provocirati, jer je je*eni jazavac koji ne može dobiti pi*ke pa na ovaj način mora dobivati neku pažnju od javnosti. Gdje je dečko kojeg su zbog tebe uhitili?", poviknula je prosvjednica.

Pročitajte i ovo Stanje u Tel Avivu - 1 iz minute u minutu FOTO/VIDEO Stotine mrtvih u krvavoj eskalaciji sukoba, ispaljene rakete i prema Tel Avivu: "Spremni smo na dugu borbu"

"Gospođo policija ga je uhitila, imala je svoje razloge, a vi se ponašate agresivno i vrijeđate. Nemojte vrijeđati", odgovorio je Pernar.

"Koje razloge, koje, to što si ti je*eno bolestan, odi na je*eno Vrapče!", nastavila je prosvjednica.

"Ovako vam se ljevičari ponašaju, njima je ova retorika normalna, i unose vam se u lice, i vrijeđaju vas. To nije normalno", zaključio je Pernar.

Prosvjednici poručuju kako bi se moliti trebalo u Crkvi, a ne na glavnom trgu, te kako se ženska prava trebaju poštovati.

Ističu i da se ovakvim stavovima i molitvama vraćamo u 19. stoljeće.
Mišljenje dijeli i član predsjedništva SDP-a Predrag Matić, koji se na sarkastičan način osvrnuo na molitelje i njihove postulate.

"Ove subote sam došao dati potporu jadnim katoličkim muževima, i onoj jadnoj katoličkoj većini od 90 i nešto posto u Hrvatskoj i onim stprljivim hrvatskim muževima koji trpe i jasno ženi kažu, pošalju je u majčinu Boga, Isusa.

Međutim, one i dalje grintaju. I onda kad ih dobro namlate, postoje i dalje one koje grintaju, koje kažu, 'nemoj stavljati čarape na kuhinjski stol, nego u košaru za veš' i onda šta se događa, naravno da ti strpljivi muževi izgube strpljenje i nakon što ih dobro namlate, neki i ubiju žene", rekao je.
 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene