Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POKUŠAVALA NEŠTO DOHVATITI

Teška nesreća u Rijeci: Žena prekoračila ogradu pa propala kroz strop trgovačkog centra, hitno je prevezena u bolnicu

Nesreća u Tower Centru (Foto: Novi list) - 3
Nesreća u Tower Centru (Foto: Novi list) - 3 Foto: Novi list
Žena se ozlijedila u bizarnoj nesreći danas iza 14 sati u riječkom trgovačkom centru. Propala je kroz strop.

 "Oko 14:30 od centra 112 sati dobili smo dojavu da je ženska osoba propala kroz strop trgovačkog centra. Policija i hitna odmah su došli. Ženu su prevezli na KBC Sušak. Još se ne zna kakve su njene ozljede. Očevid još traje", rekli su nam u riječkoj policiji. 

Novi list piše da je, prema onome što kažu u Tower Centru Rijeka, žena propala kroz spušteni strop, nakon što je zakoračila na pregradu od karton gipsa, iza zaštitne ograde.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna bez milosti Ponovo srušen rekord: Pijan i bez vozačke neregistriranim autom udario maloljetnice, izrečena mu vrtoglava kazna

Pročitajte i ovo Le Cannet (Foto: AFP) Drama u Francuskoj Turisti pali s balkona, muškarac se bori za život: "Seksali su se, postali vrlo strastveni pa se srušili na ulicu"

"U srijedu, 21. kolovoza 2019., oko 14.24 sati, nepoznata ženska osoba pokušala je dohvatiti predmet koji je pao između dva eskalatora, pri tome svojevoljno preskočila zaštitnu ogradu, zakoračila na pregradu od karton gipsa, koja nije namijenjena za hodanje te propala kat niže kroz spušteni strop, objasnili su u Tower Centru Rijeka", piše Novi list

Osoblje Centra je odmah reagiralo te pružilo nužnu pomoć i alarmiralo hitnu pomoć i policiju.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene