Le Cannet (Foto: AFP)
Le Cannet (Foto: AFP) Foto: Afp

30-godišnji Britanac i njegova partnerica 28-godišnja Kanađanka ozlijeđeni su nakon pada s balkona vile na francuskoj rivijeri.


Britanski turist prevezen je u bolnicu u kritičnom stanju nakon pada s balkona tijekom "strastvenog seksa", kako su opisali svjedoci nesreće. 30-godišnjak i njegova dvije godine mlađa partnerica pali su s balkona na prvom katu vile u odmaralištu Le Cannet na francuskoj rivijeri.

Vezani članci Policija, ilustracija Lančani sudar u Maksimirskoj ulici u Zagrebu: Ozlijeđena jedna osoba Na mjestu tragedije građani su zapalili svijeće Preminuo i treći mladić iz stravične nesreće u Zadru: "Danima smo se borili za njegov život, ali nažalost nismo uspjeli"

30-godišnjak je prevezen na Odjel intenzivne njege u bolnici Pasteur u Nici i liječnici mu se bore za život. Njegova partnerica, 28-godišnjakinja je ozlijeđena. Njezino zdravstveno stanje je, javljaju mediji, stabilno. Pretpostavlja se da je, s balkona visine 3,5 metra, pala na Britanca.

"Par je viđen kako se seksa na balkonu stana unajmljenog za odmor. Postali su vrlo strastveni i odjednom su se s balkona srušili na ulicu ispod. Susjedi su odmah pozvali hitne službe", kazao je jedan od istražitelja. Policija je otvorila istragu. Žele znati je li ljubavni par bio pod utjecajem alkohola ili droge. "Nema naznaka da je u nesreću umiješana treća osoba", dodao je istražitelj.

Inače, izvješća o britanski turistima koji stradavaju u padovima balkona postaju dio ljetnih sezona. Problem je uočen velikim dijelom u španjolskim odmaralištima gdje stradavaju mladi koji piju ogromne količine alkohola.

Slučaj iz Francuske jedinstven je po tome što se radi o vili s vrlo visokim cijenama najma. U Francuskoj sve manje hotela i odmarališta iznajmljuju britanskim turistima sobe s balkonom na kojemu je ograda niža od 1 metra, piše Daily Mail.