Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u Francuskoj

Turisti pali s balkona, muškarac se bori za život: "Seksali su se, postali vrlo strastveni pa se srušili na ulicu"

Le Cannet (Foto: AFP)
Le Cannet (Foto: AFP) Foto: Afp
30-godišnji Britanac i njegova partnerica 28-godišnja Kanađanka ozlijeđeni su nakon pada s balkona vile na francuskoj rivijeri.

Britanski turist prevezen je u bolnicu u kritičnom stanju nakon pada s balkona tijekom "strastvenog seksa", kako su opisali svjedoci nesreće. 30-godišnjak i njegova dvije godine mlađa partnerica pali su s balkona na prvom katu vile u odmaralištu Le Cannet na francuskoj rivijeri.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Zagrebu U bolnici je Policajac prošao kroz crveno i izazvao prometnu nesreću: Teško je ozlijeđen, a još su dvije osobe lakše ozlijeđene Vlak zgazio ženu u Kaštel Sućurcu - 2 Kaštel Sućurac FOTO Užasna nesreća u Dalmaciji: Pješakinja poginula u naletu vlaka na pružnom prijelazu

30-godišnjak je prevezen na Odjel intenzivne njege u bolnici Pasteur u Nici i liječnici mu se bore za život. Njegova partnerica, 28-godišnjakinja je ozlijeđena. Njezino zdravstveno stanje je, javljaju mediji, stabilno. Pretpostavlja se da je, s balkona visine 3,5 metra, pala na Britanca.

"Par je viđen kako se seksa na balkonu stana unajmljenog za odmor. Postali su vrlo strastveni i odjednom su se s balkona srušili na ulicu ispod. Susjedi su odmah pozvali hitne službe", kazao je jedan od istražitelja. Policija je otvorila istragu. Žele znati je li ljubavni par bio pod utjecajem alkohola ili droge. "Nema naznaka da je u nesreću umiješana treća osoba", dodao je istražitelj.

Inače, izvješća o britanski turistima koji stradavaju u padovima balkona postaju dio ljetnih sezona. Problem je uočen velikim dijelom u španjolskim odmaralištima gdje stradavaju mladi koji piju ogromne količine alkohola.

Slučaj iz Francuske jedinstven je po tome što se radi o vili s vrlo visokim cijenama najma. U Francuskoj sve manje hotela i odmarališta iznajmljuju britanskim turistima sobe s balkonom na kojemu je ograda niža od 1 metra, piše Daily Mail.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene