Željko Sabo
Željko Sabo Foto: DNEVNIK.hr

Željko Sabo zahvalio je članovima SDP-a koji su na unutarstranačkim izborima glasali za njega, a izvijestio je da je mandate stavio u mirovanje.


"Za mene osobno, nakon svega što mi se dogodilo, to je moralna satisfakcija", komentirao je SDP-ov Željko Sabo. Izvijestio je da je stavio mandate u mirovanje.

Vezani članci Gordan Maras s porukom na laptopu u Saboru (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) SDP dobio 86 tisuća kuna kazne zbog provokacije - Visoki upravni sud potvrdio kaznu SDP-u zbog naljepnice na laptopu Gordana Marasa Vedran Babić SDP-ov glavni tajnik pozitivan na koronavirus, ima blage simptome

''Ja mogu sutra tu odluku promijeniti i aktivirati članstvo u predsjedništvu, ali to neću učiniti", rekao je Sabo za N1. "Ne želim biti predmet interesa medija na taj način. Ako Peđa Grbin i Željko Kolar u svojim istupima prije drugog kruga dobiju od novinara pitanje što će se učiniti za Željkom Sabom... ja se pitam čemu takva pitanja... Željko Sabo više neće biti prijepor. Nisam zaslužio da bilo tko moje ime koristi u negativnom kontekstu", poručio je.

Objasnio je da je odluku o stavljanju mandata u mirovanje donio s SDP-om Vukovara i županije. ''Ostajemo zajedno, moramo se pripremiti za lokalne izbore. Ovim pokazujem da mi je najvažniji Vukovar i članstvo u Vukovaru. Očekujem da će sad biti mir nakon ovog mog postupka", zaključio je Sabo, koji je odslužio zatvorsku kaznu zbog političke korupcije.