Dok je ministar Damir Krstičević pred saborskim zastupnicima s govornice imao izlaganje o Zakonu o obrani, oko 13 sati na mjesto predsjedavajućeg u sabornici sjeo je njegov stranački kolega Željko Reiner. Međutim, Krstičevićevo izlaganje bilo je toliko zanimljivo da se Reiner nije mogao suzdržati u korištenju svojih mobitela, pri čemu je vodio vrlo zabavne razgovore.

Galerija Željko Reiner (Dnevnik.hr) Željko Reiner (Dnevnik.hr) - 5 Željko Reiner (Dnevnik.hr) - 4 +2 Željko Reiner (Dnevnik.hr) - 3

Čim je sjeo na stolac predsjedavajućeg, Reiner je prvo iz jednog džepa izvadio jedan mobitel, a potom iz drugog još dva. Položio ih je na stol ispred sebe i ubrzo s jednog od mobitela uputio ili primio poziv. Ugodni razgovor vodio je neko vrijeme.

Vezani članci Željko Reiner i Barbara Štrbac Reiner za Dnevnik Nove TV o žestokim raspravama u Saboru: "Kada se sa strane HDZ-a vrati, oni su odjednom osjetljivi i dirnuti u svoje nježne duše" Slika nije dostupna Grbin objasnio zašto ga je Reiner izbacio iz sabornice

Dok je Krstičević izlagao Zakon riječima: ''..naša je zadaća brinuti o čovjeku i da on zna da da je država Hrvatska, cijeli sustav, da mu je dao ono najviše što može dati…'', njegov kolega Reiner koji mu je sjedio iza leđa, preko mobitela je vodio drugi razgovor tijekom kojeg se smijao.

Krstičević ga je čuo, pa se u jednom trenutku jedva suzdržavao od smijeha tijekom izlaganja o ozbiljnoj temi - obrani zemlje.

Reiner je tijekom Krstičevićeva govora još nekoliko puta posegnuo za mobitelom, što radi razgovora, što radi pisanja poruka. Kako je sve izgledalo, pogledajte u priloženom videu.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju