Dok je ministar Damir Krstičević pred saborskim zastupnicima s govornice imao izlaganje o Zakonu o obrani, oko 13 sati na mjesto predsjedavajućeg u sabornici sjeo je njegov stranački kolega Željko Reiner. Međutim, Krstičevićevo izlaganje bilo je toliko zanimljivo da se Reiner nije mogao suzdržati u korištenju svojih mobitela, pri čemu je vodio vrlo zabavne razgovore.

Galerija


Čim je sjeo na stolac predsjedavajućeg, Reiner je prvo iz jednog džepa izvadio jedan mobitel, a potom iz drugog još dva. Položio ih je na stol ispred sebe i ubrzo s jednog od mobitela uputio ili primio poziv. Ugodni razgovor vodio je neko vrijeme.

Vezani članci Karen Cheng Genijalna je! Pokazala kako svatko može stvoriti iluzije s velikog platna, stvarno je jednostavno Damir Krstičević Plenković izabrao: Damir Krstičević bit će mu posebni savjetnik za obranu, a Mate Granić za vanjsku politiku

Dok je Krstičević izlagao Zakon riječima: ''..naša je zadaća brinuti o čovjeku i da on zna da da je država Hrvatska, cijeli sustav, da mu je dao ono najviše što može dati…'', njegov kolega Reiner koji mu je sjedio iza leđa, preko mobitela je vodio drugi razgovor tijekom kojeg se smijao.

Krstičević ga je čuo, pa se u jednom trenutku jedva suzdržavao od smijeha tijekom izlaganja o ozbiljnoj temi - obrani zemlje.

Reiner je tijekom Krstičevićeva govora još nekoliko puta posegnuo za mobitelom, što radi razgovora, što radi pisanja poruka. Kako je sve izgledalo, pogledajte u priloženom videu.