Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije želio odati detalje

Željko Reiner: Očekujem višesatnu raspravu o proračunu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Hrvatskog sabora akademik Željko Reiner nazoči obilježavanju manifestacije '20. dana narcisa' posvećenoga oboljelima od raka dojke.

Manifestacija je to u sklopu kampanje 'Darujmo ružičasti život' i obilježavanje 50. obljetnice osnutka Hrvatske lige protiv raka.

Pročitajte i ovo Problem proračuna u Zadru - 1 tehnički proračun Sve je stalo zbog svađe: Gradonačelnik i Gradsko vijeće prebacuju loptice, a radnici strahuju za plaće Slika nije dostupna najviše na zakon o pdv-u U Saboru izjašnjavanje o amandmanima na paket poreznih zakona: ''Ovo nije reforma, nego nepravda''

Predsjednik Hrvatskog sabora akademik Željko Reiner upitan o proračunu istaknuo je kako je Vlada prihvatila neke amandmane, ali nije htio reći koje, te dodao kako očekuje višesatnu raspravu o proračunu. No očekuje da će na kraju sve glatko proći. Dodao je kako se radi o proračunu 'u kojem se naziru reforme'.

Na pitanja o smjeni Dragana Lozančića, šefa SOA-e nije želio odgovarati dodavši kako misli da su to pitanja za premijera.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene