Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Liječnik, političar i partijaner

VIDEO Pipao polugole plesačice: Ovako je laburist Klisović proslavio rođendan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački neurolog, Željko Klisović, čini se jako voli partijati. Isti onaj Željko Klisović koji je prije pet godina osuđen zbog napastovanja pacijentice sada se hvali razuzdanim tulumima s polugolim plesačicama.

Željko Klisović nedavno je proslavio svoj 54. rođendan u 'Vili Klisović' u Zagrebu. Rođendan ovog liječnika i povjerenika Hrvatskih laburista za grad Zagreb svojim su prisustvom uveličale i polugole plesačice od kojih je jedna slavljeniku htjela pokloniti i ples u krilu, no odustala čim ju je Klisović uhvatio za stražnjicu.

Pročitajte i ovo Šumska koliba pretvorena u mjesto za tulume - 1 Glazbeno-turistički brend Od šume napravili kulisu za tulume i koncerte i na valu uspjeha ušli u Općinsko vijeće Plesačica u staračkom domu pala i isprika VIDEO Starački dom angažirao egzotičnu plesačicu, situacija izmakla kontroli: "Postala je pretjerano revna"

Klisović se, očito, voli zabavljati, i nije ga briga što drugi misle o tome, pa je snimku zabave i fotografije iste objavio na svom Facebook profilu. 'Tako je to bilo.Ljeto je za partijanje, a ostala godišnja doba za poslovanje', napisao je uz snimke polugolih plesačica koje je u jednom trenutku snimao mobitelom iz neposredne blizine.

>> HLK pokreće disciplinski postupak protiv dr. Željka Klisovića

Među mnogobrojnim gostima daju se razaznati i lica iz Klisovićeve matične stranke, Hrvatskih Laburista, ali i iz SDP-a, HSS-a, HDZ-a i HSLS-a.

Inače, Klisović je 2008. godine pravomoćno osuđen na uvjetni zatvor zbog bludničenja nad pacijenticom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene