Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zagrebački neurolog, Željko Klisović, čini se jako voli partijati. Isti onaj Željko Klisović koji je prije pet godina osuđen zbog napastovanja pacijentice sada se hvali razuzdanim tulumima s polugolim plesačicama.


Željko Klisović nedavno je proslavio svoj 54. rođendan u 'Vili Klisović' u Zagrebu. Rođendan ovog liječnika i povjerenika Hrvatskih laburista za grad Zagreb svojim su prisustvom uveličale i polugole plesačice od kojih je jedna slavljeniku htjela pokloniti i ples u krilu, no odustala čim ju je Klisović uhvatio za stražnjicu.

Vezani članci Slika nije dostupna Video: Tko je sve bio na rođendanskom tulumu Victorije Beckham? Slika nije dostupna Video: Kad Paris Hilton izvodi striptiz

Klisović se, očito, voli zabavljati, i nije ga briga što drugi misle o tome, pa je snimku zabave i fotografije iste objavio na svom Facebook profilu. 'Tako je to bilo.Ljeto je za partijanje, a ostala godišnja doba za poslovanje', napisao je uz snimke polugolih plesačica koje je u jednom trenutku snimao mobitelom iz neposredne blizine.

>> HLK pokreće disciplinski postupak protiv dr. Željka Klisovića

Među mnogobrojnim gostima daju se razaznati i lica iz Klisovićeve matične stranke, Hrvatskih Laburista, ali i iz SDP-a, HSS-a, HDZ-a i HSLS-a.

Inače, Klisović je 2008. godine pravomoćno osuđen na uvjetni zatvor zbog bludničenja nad pacijenticom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook