Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Saslušani svi svjedoci

Željka Marković puštena iz pritvora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Željka Marković, ravnateljica Direkcije za poslovne objekte Grada Rijeke na prijedlog USKOK-a, puštena je u petak iz istražnog zatvora te će se u daljnjem postupku braniti sa slobode, potvrdio je Zoran Sršen, glasnogovornik Županijskog suda u Rijeci.

Iako je Željki Marković, državnoj inspektorici Biserki Gregorović i voditeljici pisarnice u riječkom Državnom inspektoratu Neviji Mišćak, osumnjičenima za primanje mita, zloporabu položaja i nezakonito posredovanje, određen jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ometanja istrage utjecajem na svjedoke kao i visina jamčevine u zamjenu za istražni zatvor (Marković 150.000 kuna, Gregorović 100.000 kuna i Mišćak 50.000 kuna), Marković je puštena na slobodu.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru Nakon nereda na Poljudu privedeni navijači - 3 Nakon derbija Epilog nereda u Splitu: Uhićeno 16 navijača, među njima i maloljetnici

Istražni sudac uvažio je USKOK-ov prijedlog da se u odnosu na nju ukine pritvor, jer su u međuvremenu saslušani svi svjedoci. Ostale dvije osumnjičene do daljnjega ostaju u istražnom zatvoru. (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene