Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Željka Marković, ravnateljica Direkcije za poslovne objekte Grada Rijeke na prijedlog USKOK-a, puštena je u petak iz istražnog zatvora te će se u daljnjem postupku braniti sa slobode, potvrdio je Zoran Sršen, glasnogovornik Županijskog suda u Rijeci.


Iako je Željki Marković, državnoj inspektorici Biserki Gregorović i voditeljici pisarnice u riječkom Državnom inspektoratu Neviji Mišćak, osumnjičenima za primanje mita, zloporabu položaja i nezakonito posredovanje, određen jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ometanja istrage utjecajem na svjedoke kao i visina jamčevine u zamjenu za istražni zatvor (Marković 150.000 kuna, Gregorović 100.000 kuna i Mišćak 50.000 kuna), Marković je puštena na slobodu.

Vezani članci Cijepljenje djece od 12 do 18 godina u Rijeci - 4 Prioritet su oni s kroničnim bolestima: U Rijeci nastavljeno cijepljenje djece od 12 do 18 godina Krađa, ilustracija "Dobar dan, jeste li se cijepili?" Drske kradljivice olakšale staricu za 15 tisuća kuna, policija objavila upozorenje

Istražni sudac uvažio je USKOK-ov prijedlog da se u odnosu na nju ukine pritvor, jer su u međuvremenu saslušani svi svjedoci. Ostale dvije osumnjičene do daljnjega ostaju u istražnom zatvoru. (Agencija VLM)