Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Procurio iskaz

Zdravko Marić: Nisu me zvali iz USKOK-a

Zdravko Marić (Dnevnik.hr)
Zdravko Marić (Dnevnik.hr)
Ministar financija Zdravko Marić kratko je odgovorio na pitanje o izjavama USKOK-u skupine borg.

Na pitanje je li ga USKOK zvao na razgovor, Zdravko Marić odgovorio je da ga nisu zvali. A na potpitanje nije li mu to čudno kaže: ''Ne bih nešto okarakterizirao kao čudno. Čitam da sam govorio neistine, ali provjerite što sam govorio i vidjet ćete da nema neistina'', rekao je Marić.

Pročitajte i ovo Ilustracija zločinačko udruženje Uhićenja u tijeku: Nova akcija USKOK-a i policije Podignuta optužnica protiv krijumčara droge Visokovrijedna meta Pao je Cezar: Krijumčari droge ubrali najmanje 3,3 milijuna eura, USKOK podigao optužnicu

Podsjetimo, Zdravko Marić je, prema iskazu Martine Dalić u USKOK-u, bio na sedam, a ne samo na dva sastanka o kojima je raspravljalo Povjerenstvo za sprečavanje sukoba interesa.

U opsežnim iskazima navode se pojedinosti o izvješćima za Agrokor, formiranju radnih skupina, tzv. grupi borg, ali i pritiscima bivše potpredsjednice Vlade na medije i njenoj suradnji sa čelnicima Fine i SOA-e.

Spominje se i ulazak odvjetnika Borisa Šavorića koji je u radnu grupu donio prijevod talijanskog zakona o saniranju sistemski važnih tvrtki, te guvernera HNB-a Borisa Vujčića.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene