Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ministar Karamarko potvrdio

Zbog zastare neće odgovarati jer je Purdu obavijestio o tjeralici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko je potvrdio da gradonačelnik Iloka Miroslav Janić zbog zastare neće odgovarati jer je 2007. obavijestio Tihomira Purdu da se nalazi na tjeralici.

Karamarko je rekao da je zastara nastupila jer su prošle tri godine te da Janića, koji je tada bio na mjestu glasnogovrnika PU vukovarsko-srijemske sada ne mogu kazniti jer više nije u sutavu policije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Demantirao Karamarka Muselimović: Purda 2007. nije znao za tjeralicu Slika nije dostupna Pusić poručila 'Na slučaju Purda pokazali smo da u pravosuđu nema reda'

Miroslav Janić je jučer potvrdio da da je u srpnju 2007. preko prijatelja i branitelja obavijestio Tihomira Purdu da se nalazi na crvenoj tjeralici Interpola.

>> 'Purdu sam preko branitelja obavijestio o tjeralici i prekršio propise'

Što se tiče otvorenog pisma antifašističkih boraca u kojem ga optužuju da difamira cijeli partizanski pokret, Karamarko je kazao da  se ne slaže s njima. 'Volio bih da pomognu u razotkrivanju onih koji su nakon rata počinili zločine i tako okaljali antifašistički pokret', poručio je Karamarko.

Što se tiče pitanja zabrane prosvjeda na Markovom trgu, Karamarko je rekao da policija samo provodi zakon a drugi dolučuju.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene