Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bura stvara probleme

Zbog orkanskih udara vjetra zatvorena dionica A1 Posedarje - Sv. Rok

Orkanska bura paralizirala priobalje (Foto: Dnevnik.hr) - 3
Orkanska bura paralizirala priobalje (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr
Zbog orkanskih udara vjetra za sve skupine vozila zatvorena je A1 između Posedarja i Sv. Roka, DC54 Maslenica-Zaton Obrovački (obilazak je DC27 i DC50 preko Karina, Obrovca i Gračaca), te Jadranska magistrala između Karlobaga i Sv. Marije Magdalene, izvijestio je u petak navečer Hrvatski autoklub (HAK).

Samo za osobna vozila otvorena je autocesta A6 između čvorova Delnice i Kikovica. Obilazak za osobna vozila je DC3 - starom cestom kroz Gorski Kotar.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća Prema Zagrebu Sudarila se dva kamiona: Zbog istjecanja nafte zatvoren dio autoceste Ilustracija Bolje izbjeći Ako izgubite karticu za autocestu, u velikom ste problemu: Pogledajte zašto ih treba dobro čuvati

Na brzoj cesti DC1 Solin-Klis u oba smjera i na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Senja zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle (I. skupina), a od Senja do Karlobaga dodatno je zabrana i za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina).

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski u Gorskom kotaru, Slavoniji, Baranji, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

Zbog pojačanog priljeva vozila i kontrola na pojedinim graničnim prijelazim sa Slovenijom i BiH moguća su i duža čekanja.

Brod na liniji Šibenik – Zlarin – Prvić Luka – Šepurine – Vodice u prekidu je od 19,15 sati.

U prekidu je katamaranska linija Split- Vis.

Katamaran Bišovo na liniji Pula-Zadar u subotu, 23. veljače, neće isploviti, zbog najavljenih nepovoljnih vremenskih uvjeta. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene