Zbog kvara na uređaju za regulaciju prometa vlakova (APB-a), vlakovi između kolodvora Dugo Selo i Vrbovec jutros voze u kolodvorskom razmaku, odnosno na pruzi istodobno može biti samo jedan vlak, javio je u 8 sati HŽ, koji očekuje kašnjenja do pola sata.

Galerija


Zbog radova i zamjenskog prijevoza autobusima odstupanja od voznog reda moguća su i na dionicama: između kolodvora Zaprešić i Zabok na pruzi Zaprešić – Čakovec, između kolodvora Vrbovec i Križevci na pruzi državna granica – Botovo – Dugo Selo i kolodvora Sunja i Sisak Caprag na pruzi Zagreb GK – Sisak – Novska.

Vezani članci Ilustracija Od 1. siječnja besplatno! Mladi na istoku Hrvatske dobili lijep blagdanski poklon Hrvatske željeznice (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL) Željeznička nesreća u Plaškom: Vagon izletio iz tračnica i udario u lokomotivu, zatvorena pruga Ogulin – Knin

Također zbog radova i zamjenskog prijevoza autobusima odstupanja od voznog reda moguća su i na dionicama između kolodvora Rijeka i Jurdani na pruzi Rijeka – Šapjane – državna granica, između kolodvora Brod Moravice i Skrad te Drivenik – Škrljevo na pruzi Zagreb GK – Rijeka te između kolodvora Đulovac i Pčelić na pruzi Banova Jaruga – Pčelić.

Zbog radova na pruzi Novska – Tovarnik – državna granica između kolodvora Nova Kapela-Batrina i Staro Petrovo Selo od 7 do 14 sati te između kolodvora Okučani i Novska od 6:30 do 12:20 promet teče jednim kolosijekom te se očekuju manja kašnjenja, izvijestio je HŽ. (Hina)

Hrvatski i kineski premijer na gradilištu Pelješkog mosta, Plenković: "Ovaj most značit će nesmetan prolaz do hrvatskog juga"