Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Milinović šokirao izjavom!

'Zbog jednog manjeg incidenta ruši se ugled našeg 'Schwarzwalda'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar zdravstva Darko Milinović komentirao je nakon sastanka s ministrom zdravstva Federacije BiH fizički obračun liječnika u gospićkoj bolnici gdje je nekada i sam radio.

Liječnička komora poslat će inspekciju koja će utvrditi je li djevojčici pružena adekvatna zdravstvena njega. Ministar zdravstva rekao je kako je nedopustivo da se dvojica liječnika obračunavaju na taj način na jedinici intenzivnog liječenja, a zatim šokirao sljedećom izjavom.

Pročitajte i ovo Ilustracija Škola u Trogiru Uhićen otac učenice koji je upao u razred i šakom udario profesora: "Djeca su u šoku!" Darko Milinović ''Jogurt revolucija'' Milinović prozvao Plenkovića: ''Gledao si iz Bruxellesa kako ginemo... Ja nisam imao anemiju kojom bih izbjegao Tuđmanov poziv za boj''

'Mnogi je nazivaju klinika Schwarzwald, a onda jedan takav manji incident naruši ugled te bolnice. Želim vjerovati riječima ravnateljice da taj incident nije utjecao na zbrinjavanje male curice koja se u tom trenutku nalazila na liječenju', rekao je ministar zdravstva Darko Milinović.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene