Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Danas službena objava

Zbog izlaska iz koalicije Čehok napušta HSLS

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Saborski zastupnik HSLS-a i varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok najavio je da će danas službeno napustitii HSLS zbog odluke vodstva stranke o izlasku iz vladajuće koalicije.

'Sutra ću objaviti svoju odluku da definitivno napuštam HSLS', rekao je Čehok. Dodao je da je predsjednik HSLS-a Darinko Kosor danas rekao da će zastupnici i dalje podržavati gospodarski program, što znači, kaže Čehok, da nisu ni trebali izlaziti.

Pročitajte i ovo Milan Bandić Otvorio Trgovački sud Milan Bandić u stečaju, dug dodatno narastao sjednica Hrvatskog sabora Četiri milijuna razloga za veselje HDZ-u Strankama u 2024. gotovo dvoznamenkasti iznos: Zastupnice će dobiti više od zastupnika

>> Čehok: U HSLS-u se nije raspravljalo o izlasku iz koalicije

Cijelo vrijeme govorim da taj gospodarski program, pogotovo one bolne, reformske mjere treba podržati, kao i što skoriji završetak pregovora, rekao je Čehok. Najavio je da postoji mogućnost da se u rujnu oformi novi klub nezavisnih zastupnika koji će davati podršku vladi na konkretnim projektima.

Čehok je za Varaždin.hr rekao kako je jedan od razloga zbog koje napušta HSLS i činjenica da je trenutna Vlada kvalitetan partner Gradu Varaždinu te bi bilo suludo da kao gradonačelnik bira stranku ispred svojeg grada. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene