Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nisu razgovarali s Kosorom

Čehok: U HSLS-u se nije raspravljalo o izlasku iz koalicije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HSLS-ov saborski zastupnik Ivan Čehok izjavio je da ni jedno središnje tijelo HSLS-a nije raspravljalo o izlasku stranke iz vladajuće koalicije.

‘Osim noviskih napisa i medijske reakcije, o tome se unutar HSLS nije razgovaralo’, rekao je Čehok novinarima u Saboru, koje je zanimalo je li točna informacija da HSLS ovog vikenda izlazi iz vladajuće koalicije.

Pročitajte i ovo Branimir Nestorović Dr. Nestorović prelomio Potres u pokretu koji je bio iznenađenje izbora u Srbiji: Kontroverzni doktor postavio ultimatum, uslijedila je drama Milan Bandić Otvorio Trgovački sud Milan Bandić u stečaju, dug dodatno narastao

‘Nisam predsjednik stranke. O tome nismo raspravljali niti je to bilo kada bio predmet bilo kojeg stranačkog tijela’, dodao je.

Na pitanje je li o tome razgovarao s predsjednikom stranke Darinkom Kosorom, Čehok je odgovorio niječno, ističući da o izlasku iz vlade ne odlučuje predsjednik, nego Središnje vijeće. ‘O toj odluci treba raspraviti demokratski na stranačkim tijelima’, naglasio je. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene