Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Izgradnja brze ceste

Marijana Puljak splitskom županu donijela šator: "Da se ne umorite kampirajući ispred Vlade"

Marijana Puljak splitskom županu donijela šator (Foto: dnevnik.hr)
Marijana Puljak splitskom županu donijela šator (Foto: dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Marijana Puljak splitskom županu donijela šator (Foto: dnevnik.hr) Marijana Puljak splitskom županu donijela šator (Foto: dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Upitno brza cesta Split - Omiš (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Upitno brza cesta Split - Omiš (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr Upitno brza cesta Split - Omiš (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Upitno brza cesta Split - Omiš (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Upitno brza cesta Split - Omiš (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija 1/4 >>
Izgradnja brze ceste do Omiša tema je dana na sjednici Skupštine županije splitsko-dalmatinske. Tisuće stanovnika desetljećima se guše u nesnosnim gužvama koje su najgore ljeti.

Splitsko-dalmatinskog župana Blaženka Bobana dočekali su članovi stranke Pametno i Inicijative za brzu cestu Split-Omiš.

Pročitajte i ovo Policija U policiji je Strašne scene u Splitu: Šakama izudarao dvije žene na terasi kafića, hvatali ga prolaznici Ilustracija Zabijao se autom u njihov Clio Optužen muškarac čiji je ponašanje zgrozilo Hrvatsku: Svi pamte njegov napad na troje mladih

Pokušali su mu uručiti šator aludirajući na njegovu izjavu da će ako treba i kampirati pred Vladom za infrastrukturne projekte. Boban je kratko poručio da za to nije potrebno kampirati.

"Jedan šator tako da se ne umorite kampirajući ispred Vlade. Ako mislite da nije dovoljan, sigurna sam da ćete se snaći, imate vi način nabaviti pravi. I zaista se nadam, evo ovdje smo tražili da se na svakoj sjednici budućoj županijske skupštine, kao što je danas prva točka o stanju cestovog prometa, ali ne se govori ništa o zaobilaznici, da svaki sljedeći put prva točka uvijek bude o zaobilaznici", rekla je Marijana Puljak.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene