Izgradnja brze ceste do Omiša tema je dana na sjednici Skupštine županije splitsko-dalmatinske. Tisuće stanovnika desetljećima se guše u nesnosnim gužvama koje su najgore ljeti.

Galerija


Splitsko-dalmatinskog župana Blaženka Bobana dočekali su članovi stranke Pametno i Inicijative za brzu cestu Split-Omiš.

Vezani članci Dvojica državljana Rusije osumnjičena za provale u zlatarnicu (Foto: PU splitsko-dalmatinska) Detalji uhićenja razbojnika koji su iz splitske zlatarnice odnijeli nakit vrijedan 2 milijuna kuna Nevrijeme u Splitu (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) - 1 Zamutio se izvor rijeke Jadro, splitski Vodovod: "Voda je ispravna, ali ipak je prokuhajte prije korištenja"

Pokušali su mu uručiti šator aludirajući na njegovu izjavu da će ako treba i kampirati pred Vladom za infrastrukturne projekte. Boban je kratko poručio da za to nije potrebno kampirati.

"Jedan šator tako da se ne umorite kampirajući ispred Vlade. Ako mislite da nije dovoljan, sigurna sam da ćete se snaći, imate vi način nabaviti pravi. I zaista se nadam, evo ovdje smo tražili da se na svakoj sjednici budućoj županijske skupštine, kao što je danas prva točka o stanju cestovog prometa, ali ne se govori ništa o zaobilaznici, da svaki sljedeći put prva točka uvijek bude o zaobilaznici", rekla je Marijana Puljak.