Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Presuda u srijedu

Ubola ga u vrat pa pobjegla: Završne riječi na suđenju ''krvavoj Nuši'' za ubojstvo bivšeg dečka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Županijskom sudu u Varaždinu u tijeku su završne riječi na suđenju Nuši Bunić, optuženoj da je sredinom lipnja 2017. godine ubola u vrat bivšeg dečka, koji je dva dana kasnije preminuo.

Suđenje je otpočetka zatvoreno za javnost, a na današnjem ročištu obrana i optužba izrekle su završne riječi. Presuda Nuši Bunić, poznatoj i kao ''krvava Nuša'' bit će izrečena u srijedu u 13 sati. 

Pročitajte i ovo Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava... Policija istražuje smrt Ukrajinca Uhićen je FOTO Policija otkrila tko je ubio Ukrajinca u Slavonskom Brodu, objavili i što je s ostalim privedenima

Nuša se tereti da je 15. lipnja 2017. u Varaždinu, na livadi u predjelu ''Pri beli kipi'' pored Drave, nožem ubola 30-godišnjeg Nikolu Tureka u lijevu stranu vrata i prerezala mu karotidnu arteriju, a potom pobjegla s mjesta događaja, dok je oštećenik uslijed nanesene ozljede počeo obilno krvariti, pao u hipovolemični šok i zadobio moždani udar te 17. lipnja preminuo u Općoj bolnici Varaždin.

Nakon što ga je izbola nožem, Nuša je pobjegla, a Nikola se uz otvorenu ranu ipak uspio automobilom dovesti do Kumičićeve ulice u gradu, gdje ga je pronašao jedan prolaznik te obavijestio medicinsku pomoć i policiju.

Djevojka je policiji rekla da je bivšeg ubila u samoobrani te je protiv preminulog mladića podnijela kaznenu prijavu zbog pokušaja silovanja.

Aktualno Nikako iz roditeljskog doma: Evo kako izgleda suživot roditelja i djece u četvrtom desetljeću Život mladih kod roditelja (Dnevnik.hr) Život mladih kod roditelja (Dnevnik.hr) +0 Život mladih kod roditelja (Dnevnik.hr) Hrvatska Nikako iz roditeljskog doma: Evo kako izgleda suživot roditelja i djece u četvrtom desetljeću 1/2 >>

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene