Nuša Bunić u pratnji pravosudne policije dolazi na suđenje (Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL)
Nuša Bunić u pratnji pravosudne policije dolazi na suđenje (Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL)

Na Županijskom sudu u Varaždinu u tijeku su završne riječi na suđenju Nuši Bunić, optuženoj da je sredinom lipnja 2017. godine ubola u vrat bivšeg dečka, koji je dva dana kasnije preminuo.


Suđenje je otpočetka zatvoreno za javnost, a na današnjem ročištu obrana i optužba izrekle su završne riječi. Presuda Nuši Bunić, poznatoj i kao ''krvava Nuša'' bit će izrečena u srijedu u 13 sati. 

Vezani članci Nuša Bunić na čitanju presude (Foto: Pixsell,Vjeran Zganec Rogulja) - 2 Što je Nušu Bunić natjeralo da prijeđe granicu i ubije bivšeg dečka? "To je duboka patologija..." Nuša Bunić (Foto: Pixsell, Vjeran Zganec Rogulja) Žene ubojice u Hrvatskoj: Detalji stravičnih zločina koji su šokirali cijelu zemlju – noževi, novac i ljubavni trokut

Nuša se tereti da je 15. lipnja 2017. u Varaždinu, na livadi u predjelu ''Pri beli kipi'' pored Drave, nožem ubola 30-godišnjeg Nikolu Tureka u lijevu stranu vrata i prerezala mu karotidnu arteriju, a potom pobjegla s mjesta događaja, dok je oštećenik uslijed nanesene ozljede počeo obilno krvariti, pao u hipovolemični šok i zadobio moždani udar te 17. lipnja preminuo u Općoj bolnici Varaždin.

Nakon što ga je izbola nožem, Nuša je pobjegla, a Nikola se uz otvorenu ranu ipak uspio automobilom dovesti do Kumičićeve ulice u gradu, gdje ga je pronašao jedan prolaznik te obavijestio medicinsku pomoć i policiju.

Djevojka je policiji rekla da je bivšeg ubila u samoobrani te je protiv preminulog mladića podnijela kaznenu prijavu zbog pokušaja silovanja.

Nikako iz roditeljskog doma: Evo kako izgleda suživot roditelja i djece u četvrtom desetljeću