Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ima se, može se

HZZ nabavlja uredske stolice za 4032 kune po komadu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski zavod za zapošljavanje raspisao je natječaj za nabavu 76 uredskih stolica, a vrijednost nabave procijenili su na 306.500 kuna s PDV-om, dakle oko 4000 kuna po komadu.

HZZ kupuje uredske stolice u koje će uskoro zasjesti 76 djelatnika ureda za privlačenje sredstava iz EU-a, a za cijenu od 4000 kuna po stolici u Zavodu imaju objašnjenje - sredstva je osigurala Europska unija.

Pročitajte i ovo Konobar, ilustracija SEZONA KREĆE Sezonski posao u Hrvatskoj - odlična ponuda ili prilika za iskorištavanje radne snage? Provjerili smo što o tome misle građani Slika nije dostupna za pogođene koronavirusom Nastavljaju se potpore za očuvanje radnih mjesta: Poznato kad počinju prijave za rujan

“Vrijednost nabave procijenjena je na maksimalni iznos za koji su osigurana sredstva, a koja su u sklopu tehničke pomoći raspoloživa iz Europskog socijalnog fonda”, pojasnili su iz HZZ-a za Jutarnji list.

Sukladno cijeni, tehničke specifikacije stolica objavljene u javnom natječaju traže posebne performanse poput "aluminijskog zvjezdastog postolja s kotačima te sjedište ispunjeno PU pjenom minimalno debljine pet centimetara". Traži se i plinski mehanizam, visoki naslon, anti-shock sustav i nosivost najmanje 120 kilograma.

Naslon i sjedište trebaju biti od sintetske mreže ili tkanine.

U HZZ-u pojašnjavaju da su "ovako zahtjevne performanse zatražili zbog toga što su se uredske stolice koje su ranije tijekom godine nabavili i iz vlastitih sredstava platili 148.740 kuna zbog loše kvalitete u roku od godinu dana počele raspadati te većina njih više nije za uporabu”, piše Jutarnji list.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene