Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Važna obavijest

Zbog Festivala svjetla u dijelu Zagreba uvodi se regulacija prometa

Regulacija prometa u Zagrebu za vrijeme Festivala svjetla
Regulacija prometa u Zagrebu za vrijeme Festivala svjetla Foto: Grad Zagreb/Screenshot
Grad Zagreb izvijestio je kako će se od 20. do 24. ožujka održavati posebna regulacija prometa dijelom zagrebačkih prometnica.

Za vrijeme održavanja Festivala svjetla u dijelu Zagreba uvest će se regulacija prometa.

Od 20. do 24. ožujka u periodu od 18 do 23 sata prometovanje Gajevom ulicom, od Berislavićeve do Ulice Nikole Tesle bit će zatvoreno za sva vozila, osim vozila stanara i vozila s odobrenjem.

Pročitajte i ovo Kosovska policija Obavještajci objavili Zabrinjavajući izvještaj: "Putinu je potreban novi sukob u Europi i pronašao je idealno mjesto - Balkan"

U istom razdoblju prometovanje svih vozila, osim onih u vlasništvu stanara i vozila s posebnim odobrenjem, bit će zatvoreno u Ulici Nikole Tesle, od Berislavićeve do Trga Nikole Zrinskog, zapadnoj strani Trga Nikole Zrinskog te duž cijele Praške ulici.

Pročitajte i ovo Ilustracija naručivanje u istom terminu Noćna mora za pacijente - zašto se ovo i dalje događa: "Bila sam šokirana kad sam došla pred vrata!"

Iz grada Zagreba također su obavijestili kako postoji mogućnost zatvaranja prometa na istočnoj strani Trga Republike Hrvatske, zapadnoj strani Trga Josipa Juraja Strossmayera i zapadnoj strani Trga kralja Tomislava.

Regulacija prometa u Zagrebu za vrijeme Festivala svjetla Regulacija prometa u Zagrebu za vrijeme Festivala svjetla Foto: Grad Zagreb/Screenshot

Na zapadnoj strani Langovog trga moguće je ukidanje ili sužavanje jedne prometne trake.

Grad je zamolio sve sudionike prometa za strpljenje i dodatan oprez te pridržavanje prometne regulacije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene