Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kao razloge zatvaranja, one2play je na svojim stranicama naveo nepovoljan završetak predstečajne nagodbe i nemogućnost daljnjeg poslovanja.


Prodavaonice dječjih igračaka i igraonice one2play uskoro prestaju s radom. Vijest o zatvaranju svojih 19 trgovina objavili su na službenoj stranici tvrtke 14. veljače.

Vezani članci Čepinski Zvončić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Samo u Hrvatskoj: Vrtiću u Slavoniji koji pohađa gotovo 200 mališana prijeti zatvaranje zbog svađe lokalnih vlasti? Kalkulator/Ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) Hrvatski apsurd: Tvrtku možete otvoriti za simboličnih 10 kuna, ali ćete desetke tisuća platiti njeno zatvaranje

'Poštovani kupci, zbog nepovoljnog završetka predstečajne nagodbe i nemogućnosti daljnjeg poslovanja, obavještavamo vas da će se u toku nekoliko sljedećih dana zatvoriti sve one2play trgovine i igraonice. Zahvalni smo vam za iskazano povjerenje i drago nam je što ste tijekom ovih godina zajedno s nama bili dio one2play priče. Vaš one2play', stoji u obavijesti.

'Mirna ne mora u stečaj'

Ideja o osnivanju ove tvrtke nastala je 2000. godine, a od svojih početaka do 2007. godine zvala se LM INFO. Nakon otvaranja prve maloprodajne trgovine tvrtka je poslovanje i aktivnosti objedinila pod imenom one2play. Vlasnici Alen Magdić i Dejan Maćešić poslovne su aktivnosti vezali uz Hrvatsku i čitavu regiju, a s problemima su se suočili u svibnju 2013. godine kada su pokrenuli postupak predstečajne nagodbe.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook