Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prestaju s radom

Zatvaraju sve trgovine: Propao one2play

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kao razloge zatvaranja, one2play je na svojim stranicama naveo nepovoljan završetak predstečajne nagodbe i nemogućnost daljnjeg poslovanja.

Prodavaonice dječjih igračaka i igraonice one2play uskoro prestaju s radom. Vijest o zatvaranju svojih 19 trgovina objavili su na službenoj stranici tvrtke 14. veljače.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kakav dječak Jeleni su otkazala oba bubrega i hitno joj treba pomoć: Nesebični čin njezinog sina rasplakao je regiju Sanacija štete od nevremena u Slavoniji - 2 Ostali bez riječi U akciju pomaganja stradalima od nevremena uključili su se svi: "Evo ja se ježim. Dočekaju nas, plaču, pogotovo bakice"

'Poštovani kupci, zbog nepovoljnog završetka predstečajne nagodbe i nemogućnosti daljnjeg poslovanja, obavještavamo vas da će se u toku nekoliko sljedećih dana zatvoriti sve one2play trgovine i igraonice. Zahvalni smo vam za iskazano povjerenje i drago nam je što ste tijekom ovih godina zajedno s nama bili dio one2play priče. Vaš one2play', stoji u obavijesti.

'Mirna ne mora u stečaj'

Ideja o osnivanju ove tvrtke nastala je 2000. godine, a od svojih početaka do 2007. godine zvala se LM INFO. Nakon otvaranja prve maloprodajne trgovine tvrtka je poslovanje i aktivnosti objedinila pod imenom one2play. Vlasnici Alen Magdić i Dejan Maćešić poslovne su aktivnosti vezali uz Hrvatsku i čitavu regiju, a s problemima su se suočili u svibnju 2013. godine kada su pokrenuli postupak predstečajne nagodbe.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene