Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić jučer je na sjednici Gradske skupštine zastupnici poručio da se baci u rijeku jer je spomenula aferu s kućicama na Adventu.

Galerija


SDP-ova gradska zastupnica Vesna Nađ jučer je na sjednici Gradske skupštine prozvala gradonačelnika Milana Bandića zbog afere s adventskim kućicama, a on joj je kazao da se "baci u Savu". Takav odgovor nije ju iznenadio, kaže, jer su uvrede i prijetnje njegov stil komunikacije.

Vezani članci Milan Bandić Bandić se obrušio na mjere Stožera: "Ovo je mogao donijeti samo netko tko se ponaša kao da ima ular pa ne vidi dovoljno široko" Tomislav Tomašević i Dino Goleš - 3 Tomašević otkrio kako će iskoristiti oslabljen odnos Bandića i HDZ-a te kakvu će obnovu Zagreba tražiti

"Nažalost, takve poruke, kao ova da se bacim u Savu, postale su dio njegove komunikacije. To je njegov stil, takav je prema zastupnicima i zastupnicama Skupštine, takav je prema novinarkama. Iako sam navikla svašta čuti od njega, moram priznati da me malo štrecnuo komentar da skočim u Savu. Nisam suicidalna, nemam se namjeru bacati u Savu, pogotovo zimi dok je ovako prljava i hladna. Nakon šest mandata čovjek bi očekivao da je Bandić naučio primati kritike, ali njegova je komunikacija sve gora", rekla je Nađ za Večernji.