Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić jučer je na sjednici Gradske skupštine zastupnici poručio da se baci u rijeku jer je spomenula aferu s kućicama na Adventu.

Galerija


SDP-ova gradska zastupnica Vesna Nađ jučer je na sjednici Gradske skupštine prozvala gradonačelnika Milana Bandića zbog afere s adventskim kućicama, a on joj je kazao da se "baci u Savu". Takav odgovor nije ju iznenadio, kaže, jer su uvrede i prijetnje njegov stil komunikacije.

Vezani članci Oznaka za opasnost u blizini škole u centru Zagreba - 3 Dok se roditelji pitaju trebaju li djeca s kacigama do škole, Bandić tvrdi: ''Ako cigla padne nekome na glavu, podnosim ostavku'' Mislav Herman Sjednica zagrebačke Skupštine ide dalje, čeka se rasprava o Sljemenskoj žičari: Novi predsjednik otkrio što HDZ očekuje od Bandićeva izvješća

"Nažalost, takve poruke, kao ova da se bacim u Savu, postale su dio njegove komunikacije. To je njegov stil, takav je prema zastupnicima i zastupnicama Skupštine, takav je prema novinarkama. Iako sam navikla svašta čuti od njega, moram priznati da me malo štrecnuo komentar da skočim u Savu. Nisam suicidalna, nemam se namjeru bacati u Savu, pogotovo zimi dok je ovako prljava i hladna. Nakon šest mandata čovjek bi očekivao da je Bandić naučio primati kritike, ali njegova je komunikacija sve gora", rekla je Nađ za Večernji.