Obavijesti Video Pretražite Navigacija
komunikacija mu je sve gora

Zastupnica kojoj je Bandić rekao da se baci u Savu: "Od njega sam svašta čula, ali ovo me malo štrecnulo..."

Vesna Nađ (Video: Dnevnik Nove TV)
Vesna Nađ (Video: Dnevnik Nove TV) Dnevnik Nove TV
Aktualno Galerija +0 Vesna Nađ (Video: Dnevnik Nove TV) Galerija 1/1 >>
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić jučer je na sjednici Gradske skupštine zastupnici poručio da se baci u rijeku jer je spomenula aferu s kućicama na Adventu.

SDP-ova gradska zastupnica Vesna Nađ jučer je na sjednici Gradske skupštine prozvala gradonačelnika Milana Bandića zbog afere s adventskim kućicama, a on joj je kazao da se "baci u Savu". Takav odgovor nije ju iznenadio, kaže, jer su uvrede i prijetnje njegov stil komunikacije.

Pročitajte i ovo Milan Bandić Sjednica Gradske skupštine Osnovano Stručno povjerenstvo za procjenu šteta od potresa, pomagat će Gradskom povjerenstvu Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba Burna sjednica Nakon Bandićeva govora prekinuta maratonska sjednica Gradske skupštine

"Nažalost, takve poruke, kao ova da se bacim u Savu, postale su dio njegove komunikacije. To je njegov stil, takav je prema zastupnicima i zastupnicama Skupštine, takav je prema novinarkama. Iako sam navikla svašta čuti od njega, moram priznati da me malo štrecnuo komentar da skočim u Savu. Nisam suicidalna, nemam se namjeru bacati u Savu, pogotovo zimi dok je ovako prljava i hladna. Nakon šest mandata čovjek bi očekivao da je Bandić naučio primati kritike, ali njegova je komunikacija sve gora", rekla je Nađ za Večernji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene