Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tko bi to učinio?

Izgorio Otvoreni ormar za siromašne: "Ne mogu prestati plakati, izgleda kao da je netko sve polio benzinom i zapalio"

Zapaljeni Otvoreni ormar (Foto: Nataša Šulek)
Zapaljeni Otvoreni ormar (Foto: Nataša Šulek) Nataša Šulek
Aktualno Galerija Zapaljeni Otvoreni ormar (Foto: Nataša Šulek) Zapaljeni Otvoreni ormar (Foto: Nataša Šulek) Foto: Nataša Šulek +0 Zgarište na mjestu na kojem je nekada bio Otvoreni ormar (Foto: Screenshot/Otvoreni ormar) Galerija 1/2 >>
Noćas je zapaljen Otvoreni ormar u koji su građani mogli donijeti robu za one najpotrebitije. Filozofija Otvorenog ormara bila je jednostavna: "Višak donesi, potrebno odnesi". Sada je Otvoreni ormar zapaljen.

Trgovina koja je funkcionirala po humanitarnom principu i koja je pomagala najpotrebitijima zapaljena je u potpunosti.

Pročitajte i ovo Otvoreni ormar (Foto: Dnevnik.hr) Nesebično pomažu zajednici Ovo su njihove priče: Nataša, Tihana i Alen mijenjaju Hrvatsku na bolje

Otvoreni ormar smjestio se u Martićevoj ulici u Zagrebu, a vlasnica Nataša Šulek u suzama nam je ispričala što se dogodilo.

"Ormar je zapaljen. Izgleda kao da je netko sve polio benzinom i zapalio. Ne mogu prestati plakati. Bili su vatrogasci i policija“, rekla nam je Nataša, koja isprva nije bila sigurna hoće li nakon ovoga moći nastaviti s pomaganjem i hoće li imati snage sve obnoviti, no tijekom dana na facebook stranicama Otvorenog ormara objavljeno je kako nastavljaju s radom.

Nažalost, ovo nije prvi put da je Otvoreni ormar zapaljen, no nikada dosad to nije bilo u potpunosti.

Zagrebačka policija potvrdila je dojavu o požaru nadstrešnice s odjećom između 3:30 i 4 sata ujutro. U požaru nije bilo ozlijeđenih, a rekli su nam i kako će provesti krim istraživanje.

U Javnoj vatrogasnoj postrojbi Grada Zagreba rekli su nam da su na intervenciju pozvani nešto prije 4 sata ujutro. Na teren je izišlo 9 vatrogasaca s dva vozila. Vatra je ubrzo ugašena, rečeno nam je u JVP-u Grada Zagreba.

O uzrocima požara i o tome je li podmetnut nitko nije želio nagađati.

Fotografije zapaljenog Otvorenog ormara Nataša je objavila na stranici na Facebooku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene