Obavijesti Video Pretražite Navigacija
tko će ga naslijediti

Zamjena za Kuščevića? Evo tko je došao u Banske dvore uz znakovit osmijeh

Josipa Rimac ulazi u Vladu (Foto: Dnevnik.hr)
Josipa Rimac ulazi u Vladu (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Josipa Rimac (Foto: Dnevnik.hr) Josipa Rimac (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Josipa Rimac ulazi u Vladu (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/2 >>
Nakon jutrošnjeg sastanka s premijerom ministar Lovro Kuščević nije podnio ostavku, ali čini se da to ipak nije kraj priče o bogatom ministru. Istodobno, u Banske se dvore ušetala državna tajnica u Ministarstvu uprave Josipa Rimac, pa su počele spekulacije da Vlada već traži zamjenu.

Iako se očekivalo da će ministar uprave Lovro Kuščević već danas podnijeti ostavku, to se nije dogodilo. Nakon sastanka s premijerom Andrejem Plenkovićem novinarima je ispred Banskih dvora rekao da nastavlja dalje i da je njegova imovina transparentna.

Pročitajte i ovo Nediljko Dujić (Foto: Dnevnik.hr) dvostruko se osigurala Nova dimenzija kadroviranja pod paskom politike: Stranačka iskaznica najbolja ulaznica za posao u javnim ustanovama Slika nije dostupna Lovro Kuščević ''Novi Zakon o sprječavanju sukoba interesa donijet će Sabor, a ne Josipa Rimac''

HNS koji je zatražio smjenu ministra opterećenog aferama s nekretninama kojih ''Bogu hvala'' ima toliko da ih ne može izbrojiti, poručio je da traži objašnjenja od premijera.

I dok se na Markovu trgu valjaju informacije, teze i spinovi, za još jednu moguću priču pobrinula se državna tajnica u Kuščevićevu ministarstvu – Josipa Rimac.

Noseći papire, ušetala se u Banske dvore. Novinari su joj dobacili ''jeste vi nasljednica'', a ona se samo nasmiješila.

Iako je Rimac dolaskom u Vladu otvorila spekulacije, doznaje se da ona ipak nije u igri za potencijalnu nasljednicu ministra Kuščevića. Oslobodi li se fotelja, u nju bi mogao državni tajnik Darko Nekić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene