Nakon jutrošnjeg sastanka s premijerom ministar Lovro Kuščević nije podnio ostavku, ali čini se da to ipak nije kraj priče o bogatom ministru. Istodobno, u Banske se dvore ušetala državna tajnica u Ministarstvu uprave Josipa Rimac, pa su počele spekulacije da Vlada već traži zamjenu.

Galerija


Iako se očekivalo da će ministar uprave Lovro Kuščević već danas podnijeti ostavku, to se nije dogodilo. Nakon sastanka s premijerom Andrejem Plenkovićem novinarima je ispred Banskih dvora rekao da nastavlja dalje i da je njegova imovina transparentna.

Vezani članci Josipa Rimac Policija objavila detalje uhićenja Josipe Rimac: "Koristila je status u Ministarstvu uprave" Josipa Rimac Noć provela u pritvoru: Josipa Rimac dolazi pred suca istrage, hoće li u istražni zatvor?

HNS koji je zatražio smjenu ministra opterećenog aferama s nekretninama kojih ''Bogu hvala'' ima toliko da ih ne može izbrojiti, poručio je da traži objašnjenja od premijera.

I dok se na Markovu trgu valjaju informacije, teze i spinovi, za još jednu moguću priču pobrinula se državna tajnica u Kuščevićevu ministarstvu – Josipa Rimac.

Noseći papire, ušetala se u Banske dvore. Novinari su joj dobacili ''jeste vi nasljednica'', a ona se samo nasmiješila.

Iako je Rimac dolaskom u Vladu otvorila spekulacije, doznaje se da ona ipak nije u igri za potencijalnu nasljednicu ministra Kuščevića. Oslobodi li se fotelja, u nju bi mogao državni tajnik Darko Nekić.