Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nepravomoćna presuda

Žak oslobođen optužbe da je nabavio auto

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Velimir Žak nepravomoćno je oslobođen optužbi da je nabavio automobil opel corsu kojim su bratići Matanić uoči atentata pratili Ivu Pukanića.

Sutkinja je prilikom obrazloženja presude izjavila da nema dokaza da je Žak na bilo koji način bio povezan sa spornim automobilom, te da nije znao uopće da je to vozilo ukradeno.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Suđenje stoljeća' Danas presude optuženima za ubojstvo Pukanića i Franjića Slika nije dostupna Završne riječi u slučaju Pukanić 'Pukanić je ubijen jer je mogao razotkriti vrh vlasti'

Jučer su na suđenju Velimiru Žaku bratići Matanić, Luka i Robert, međusobno pobijali iskaze kada je Robert Matanić ostao pri iskazu da im je žak dao ukradeni automobil. Njegov bratić Luka sve je demantirao rekavši Robertu 'zašto to pričaš kao da si živi mrtvac?'.

>> Bratići Matanić na sudu međusobno pobijali iskaze

Žak je ponovio da nikada nije predao nikakav automobil, a Robert Matanić je kazao kako mu je bolje da prizna jer mu se mogu dogoditi puno gore stvari. Sutkinja je odlučila suočiti bratiće Matanić nakon što je Robert prošli puta svjedočio kako je Luka bio s njim kada je od Velimira Žaka dobio na korištenje opel corsu kojom su Pukanićevi ubojice pratili svoju metu, a što je Luka u svome svjedočenju opovrgao.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene